Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől akadozhatnak a játékok?

Mitől akadozhatnak a játékok?

Figyelt kérdés

Az a probléma, hogy a létező összes játék szaggat, de nem tudom az okát.

Most cseréltem le a régi i5 4460at ddr3 ramokkal egy i3 8350k-ra és 8gb ddr4 re, de nem változorr semmi, ezek mellé még van egy 1050ti kártya és egy GIGABYTE Z370P D3-as alaplap.

Driver frissítés megvolt, többször is. előző drivereket is próbáltam, de semmi. A HDsentinel szerint a merevlemeznek nincs baja, a táp pedig egy 1 éves chiefte smart600.

2018. jan. 2. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Mitől akadozik? Ping? Fps? Msi afterburnerrel nézz értékeket.
2018. jan. 2. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán jobban járnál egy oprendszer újratelepítéssel. Előfordulhat, hogy visszamaradt pár rosszul megírt driver, ami most veszettül keresi a semmit. Még jó, hogy kékhalál nélkül kibírta az alaplapcserét :)
2018. jan. 2. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Win10 nél nem kell újrarakni én is meglepődtem de ezt a részét elég jól megcsinálták
2018. jan. 2. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Az alap, hogy új konfignál teljesen újra kell húzni az oprendszert (nem helyreállítás és társai, hanem clean install, lehetőleg a legújabb lemezképről). Szerintem arról van szó, hogy a windows próbálja felfogni, hogy mitől változott meg minden és az idő meg energia.

Húzz újra mindent és úgy nézd meg, hogy szaggat-e!

2018. jan. 2. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Alaplapot cseréltem nem telepíttetem újra és tökéletesen megy a gép. Amdröl intelre váltás
2018. jan. 2. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben, megpróbálok egy újratelepítést.

Elég a rendszert formázni vagy célszerű mindent törölni?

2018. jan. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!