Szerintetek ez a konfig jó lesz? Mármint kompatibilis minden mindennel? Nem lesz gond? (nem értek hozzá :D)
Gépház: [link]
Tápegység: [link]
Processzor: [link]
Alaplap: [link]
Memória: [link]
Videókártya: [link]
Merevlemez: [link]
Bírom hogy belém kell kötni.
Red Next:
"Egyszerű igen-nem kérdés, erre jössz te és. . . hagyjuk."
Leírták már előttem a választ én csak kiegészítettem, egy kis szabályzat:
"Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!"
Tudom én hogy ezzel egy másik szabályt szegek meg hogy egy válaszra válaszolók de ilyen alapon bármibe bele tudsz kötni csak legyen mibe...
Ha most leírjuk 20-n azt hogy kompatibilis mert hát az Akyga Basic is az akkor azzal mennyivel van előre a kérdező?
Sőt ha AM3+ konfig lenne akkor már 10 HSZ lenne csak arról hogy mennyire szar...
#6.Gondoltam leírom és megkímélem a kérdezőt ettől a csodás tápegységtől.De ha valami gondja lesz vele ne ide jöjjön utána sírni...
#9.Itt a pont, de látom sokan nehezen fogják ezt fel.
Ugyan olyan dolgok hogy sokan 130K-ért RX 580-t akarnak venni, szerintetek akkor az is jó vétel?
#10.Biztos rosszat akarok a kérdezőnek.
Azért ajánlok neki normálisan szellőző és jó minőségű házakat, nem az agyon hype-t szarokat...
#12.Nyugodtan, attól még nincs igazad.Velem nyugodtan vitázhatsz úgy sem fogom feladni.
De meg orrba-szájba dicséred az I5-7500-t, múltkor kaptál is a fejedre az érv nélküli hülyeségeid miatt.
Lassan már elnyered a dragdev troll címet, nagyon közel vagy már hozza.
Mi az ördögről beszélsz ?
Én nem az Intelt védem, és nem is utálom a Ryzent, ezt értsd meg.
Az te hozzád hasonló fizetett emberekkel van gondom, akik jó pénzért irkálnak sokszor butaságokat olyan kérdés alá, ahol annak a válasznak semmi relevanciája nincs. Ez a gondom.
Ha fizetnének nekem akkor nem itt írogatnék.
Másrészt ha olvastad volna a válaszaim pl. 1 évvel ezelőtt meg nem tudom számolni itt hány LGA1150/1151-es konfigot írtam itt össze.
Valamelyik kérdésnél pedig elkezdted fikázni.Én egyszer nem írtam le hogy használhatatlan szar a 7. generációs I5 csak azt hogy már nem jó ajánlat, 1 vagy fél hónap és fél áron lehet összedobni LGA1151 V2 I3-as konfigot, ami ugyan erre képes.
Ryzen 5-k meg sokkal időtállóbbak, fölig hogy az új I5-k is már 6 magosak egyre inkább afelé fog haladni a piac hogy 6 magot használjanak a játékok.
Tudom jó pár évig 4 mag elég volt mindenre, fölig ha az 4 mag kellően erős volt külön-külön, ez most változni fog.
Nem azt mondom hogy jövőre már kevés lesz hanem azt hogy ez időtállóbb.De majd ezt beszéljük át 1 vagy másfél év múlva, szvsz. egy VGA könnyen cserélheti, addig egy CPU-t legtöbb esetben alaplappal együtt szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!