Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a konfig jó...

Szerintetek ez a konfig jó lesz? Mármint kompatibilis minden mindennel? Nem lesz gond? (nem értek hozzá :D)

Figyelt kérdés

Gépház: [link]

Tápegység: [link]

Processzor: [link]

Alaplap: [link]

Memória: [link]

Videókártya: [link]

Merevlemez: [link]

2018. jan. 2. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bírom hogy belém kell kötni.

Red Next:

"Egyszerű igen-nem kérdés, erre jössz te és. . . hagyjuk."

Leírták már előttem a választ én csak kiegészítettem, egy kis szabályzat:

"Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!"

Tudom én hogy ezzel egy másik szabályt szegek meg hogy egy válaszra válaszolók de ilyen alapon bármibe bele tudsz kötni csak legyen mibe...

Ha most leírjuk 20-n azt hogy kompatibilis mert hát az Akyga Basic is az akkor azzal mennyivel van előre a kérdező?

Sőt ha AM3+ konfig lenne akkor már 10 HSZ lenne csak arról hogy mennyire szar...

#6.Gondoltam leírom és megkímélem a kérdezőt ettől a csodás tápegységtől.De ha valami gondja lesz vele ne ide jöjjön utána sírni...

#9.Itt a pont, de látom sokan nehezen fogják ezt fel.

Ugyan olyan dolgok hogy sokan 130K-ért RX 580-t akarnak venni, szerintetek akkor az is jó vétel?

#10.Biztos rosszat akarok a kérdezőnek.

Azért ajánlok neki normálisan szellőző és jó minőségű házakat, nem az agyon hype-t szarokat...

2018. jan. 2. 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Talán az nem véletlen, hogy csupa szívjóságból, és emberbaráti szeretetből ajánlgatod a dolgaidat.(Erre mondtam a tégla hasonlatot, amit persze észre sem vettél, vajon miért) Ha pár kérdés alatt látom ezt, egy szavam sem lenne, de ez már túl megy azon a határon, ezért kötök, és fogok is a jövőben beléd kötni .
2018. jan. 2. 17:58
 13/16 anonim ***** válasza:

#12.Nyugodtan, attól még nincs igazad.Velem nyugodtan vitázhatsz úgy sem fogom feladni.

De meg orrba-szájba dicséred az I5-7500-t, múltkor kaptál is a fejedre az érv nélküli hülyeségeid miatt.

Lassan már elnyered a dragdev troll címet, nagyon közel vagy már hozza.

2018. jan. 2. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi az ördögről beszélsz ?

Én nem az Intelt védem, és nem is utálom a Ryzent, ezt értsd meg.

Az te hozzád hasonló fizetett emberekkel van gondom, akik jó pénzért irkálnak sokszor butaságokat olyan kérdés alá, ahol annak a válasznak semmi relevanciája nincs. Ez a gondom.

2018. jan. 2. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha fizetnének nekem akkor nem itt írogatnék.

Másrészt ha olvastad volna a válaszaim pl. 1 évvel ezelőtt meg nem tudom számolni itt hány LGA1150/1151-es konfigot írtam itt össze.

Valamelyik kérdésnél pedig elkezdted fikázni.Én egyszer nem írtam le hogy használhatatlan szar a 7. generációs I5 csak azt hogy már nem jó ajánlat, 1 vagy fél hónap és fél áron lehet összedobni LGA1151 V2 I3-as konfigot, ami ugyan erre képes.

Ryzen 5-k meg sokkal időtállóbbak, fölig hogy az új I5-k is már 6 magosak egyre inkább afelé fog haladni a piac hogy 6 magot használjanak a játékok.

Tudom jó pár évig 4 mag elég volt mindenre, fölig ha az 4 mag kellően erős volt külön-külön, ez most változni fog.

Nem azt mondom hogy jövőre már kevés lesz hanem azt hogy ez időtállóbb.De majd ezt beszéljük át 1 vagy másfél év múlva, szvsz. egy VGA könnyen cserélheti, addig egy CPU-t legtöbb esetben alaplappal együtt szokás.

2018. jan. 2. 18:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Még gondolkozom rajta egy kicsit!
2018. jan. 2. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!