Szerintetek ez egy jó konfiguráció? Összeillenek az alkatrészek?
Videokártya: MSI GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCIe
Processzor: Intel Core i7-7700K Quad-Core 4.2GHz LGA1151
Alaplap: MSI Z170A GAMING M7
RAM: Kingston HyperX Predator 8GB (2x4GB) DDR4 3200MHz (KIT)
Táp: Corsair CX650M 650W Bronze
HDD: Toshiba 3TB 64MB 7200rpm SATA3
Számítógép hűtő: Cooler Master MasterLiquid 240
Optikai meghajtó: ASUS SDRW-08D2S-U LITE
Gépház: Sharkoon TG5
Egér: AULA Ghost Shark
Billentyűzet: Spirit Of Gamer Pro K5
Hangfal: Led Sound Dancing Water 2.0
Monitor: LG 29UM68-P
Miért pont az egeret cseréljem ki?
Inkább akkor veszek 16GB ramot vagy más tápot!
" Nem csak játékra kell.."
Amennyiben játékra -is- használod, mindig erősebb vas kell, mint sima munkához ( hacsak nem spéci 3d-s és tömörítési munkáid vannak).
A konfig jó, bár az SSD-t én is megfontolnám op-rendszerhez. Később, ha kell, ezt a gépet lehet még bővíteni, megéri.
Mégis miért a 7.generációra építenél??
Aránytalan rossz ár/érték arányú hulladék gép ez.
"Aránytalan rossz ár/érték arányú hulladék gép ez."
(( A véleményed alapján van tapasztalatod a gépek terén. ))
Kérlek, kifejtenéd bővebben?
Te milyen konfigot választanál, vagy mit cserélnél ki, hogy jobb legyen (és az ára ne legyen eget-verően magas)?
A jelenlegi konfig összeállításánál a rákölthető készpénz mennyisége is közrejátszott szerintem. Az egérből ennyi pénzért lehet strapabíróbbat is venni, de a kérdezőnek biztos ez tetszik jobban. Nekem is van kedvenc márkám/kinézetű egerem-billentyűzetem amelyiket szívesebben használok.
Ha egy hónap múlva visszatérek ide, biztos, hogy lesz 1-2 újabb alaplap, proci, kártya, amit akkor fognak jobban ajánlani.
A kérdés az alkatrészek kompatibilitásáról szólt, összeillenek-e az alkatrészek.
Ha nem egy helyen veszi meg az alkatrészeket, hanem onlinr oldalakon rendeli meg, sokszor lehet olcsóbban is hozzájutni ( a gép összerakási ideje 1-2 héttel nő meg, amíg az alkatrészek megérkeznek).
Az árak ugrálását figyelembe véve a végső gép lehet, hogy olyan "combos" lesz, hogy még nekünk is kedvünk támad összerakni egyet :-) . Hiszen már karácsony után vagyunk, viszont a húsvét még messze van, így az árak alacsonyabbak lesznek valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!