Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép használtan?

Számítógép használtan?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb PC 25ezerert használtan? Videokártya nelkul és hdd sem fontos mert az van nekem. 1150-1155os foglaltut van esély venni?
2018. jan. 1. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Legalább választási lehetőséget adhattál volna, vagy azt várod hogy túrjuk fel a netet a kedvedért ?
2018. jan. 1. 16:20
 2/8 MGéza ***** válasza:
Később tervezed bővíteni videokártyával, vagy netezni kell? Mert abban az esetben ha nem játszani kell vagy nem akarod bővíteni akkor egy AMD A8-A10 lehet megfelelőbb lenne.
2018. jan. 1. 16:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Játékra kellene az sem baj ha most egy nem olyan erős CPU van benne mert később vennék bele most leginkább a foglalata a lenyeg és a ddr3
2018. jan. 1. 16:33
 4/8 MGéza ***** válasza:

Ezektől jobb ajánlatot ennyi pénzért aligha kapsz:

[link]

[link]

2018. jan. 1. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen játékra gondoltál?

Mert mai játékok kilőve ilyen összegnél, max 2010-2014 körüliek, amik szóba jöhetnek.

2018. jan. 1. 16:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy ennyiért nem lehet olyat venni ami viszi a mostani jatekokat de mint irtam kesobb szeretném fejleszteni.
2018. jan. 1. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
2018. jan. 6. 00:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért kell a kérdezőből harapófogóval kihúzni mit akar? Innentől kezdve nem téma. Írja le rendesen mit is akar és mik az igényei.
2018. jan. 6. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!