Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen aktív hangfalat vegyek?

Milyen aktív hangfalat vegyek?

Figyelt kérdés

Van egy Philips LX3600D 5.1 komplett házimozi rendszerem amit le szeretnék cserélni egy másik azonos vagy jobb rendszerre, mert már nem a legjobb. Azt szeretném kérdezni kinéztem én hármat csak nem tudom hogy ezek jobbak mint aminekem van vagy nem. Ha esetleg valaki tud jobbat enyiért az is érdekelne. :D

GENIUS Home Theatre SW-HF 5.1 4500

Genius Home Theater SW-HF 5.1 4600

Genius Home Theater SW-HF 5.1 4800

2018. jan. 1. 00:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem ragaszkodsz az 5.1-hez, illetve tudsz létezni az "aggya a méjjet" effektus nélkül, akkor inkább valami jobbféle 2.0-ás rendszert ajánlanék, például: [link]

Sokkal szebb hangzása van mint az ilyen árú 5.1-es cuccliknak. Bár tény, nem lesz orbitális (és hatalmas torzítással rendelkező) mélynyomó, de hangzásban KIVÁLÓ, lehet vele élvezni a zenét.

Amennyiben ez nem felel meg elvárásaidnak, az általad kinézettek bármelyikét választhatod (a különbség köztük kb. annyi mint amit a képről is leszűrhetsz), ilyen árban nagyon nincs is más 5.1.

2018. jan. 1. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!