Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek a honor telefonok...

Szerintetek a honor telefonok jók?

Figyelt kérdés
Venni akarok egyet , de gyakran mondják hogy sok fele a probléma.

2017. dec. 31. 20:57
 1/5 anonim válasza:
67%

Milyen honor telefon?

Nekem 1 honor 8 van mar tobb mint fel eve, nincs vele semmi bajom. Talan az, hogy nagyon fel tud melegedni, de nem olyan iphone 7 szerűen, hogy konretan eldobd a telefont.:D(Ez tapasztalat, nem akarok itt vitát indítani, Samu felé sem jobb a helyzet. Csókolom iPhone Samsung fanok:D)

2017. dec. 31. 21:04
 2/5 TR75 ***** válasza:
Nekem honor 7 van. Elégedett vagyok vele.
2017. dec. 31. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Honor 6X pl. törik mint a ropi meg nem valami jó minőségű.

Attól függetlenül a Honor 9 nagyon jó telefon, ezért nem lehet általánosítani egy gyártón belül sem.

2017. dec. 31. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Honor 9-t használok. Abszolút elégedett vagyok vele. Gyors stb. Elől van az ujjlenyomat érzékelő. Szerintem tok kell hozzá, nagyon fényes a hátlapja.
2018. jan. 1. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy Honor8-am van, és egy iPhone SE-m, ami céges. Mindkettő telefonnak vannak apróbb gyengéi. Sebességben nincs különbség, a Honor jobb fotókat csinál, bár a színek alapbeállítása nem tökéletes. A Honor8-nak van egy olyan baja, hogy a Bluetooth össze tud veszni a Wifivel, ha nem jó sorrendben kapcsoljuk be őket. Ezen kívül ha sokáig nem dobunk ki semmi alkalmazást a memóriából, és a telefont sose indítjuk újra, akkor egy idő után magától kilép a nyitott alkalmazásból. Összességében a Honort jobban szeretem használni, az SE előnye a kis méret.
2018. jan. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!