Milyen olcsóbb nyomtatót érdemes venni, amibe olcsón lehet fekete patront kapni?
Nyomtató+szkenner funkció érdekelne, 20 legfeljebb 30 ezer ft-os áron.
Patron szempontjából pedig fontos lenne, hogy ne száradjon be havonta, kéthavonta kevés használat után. (már ha létezik ilyen)
Ennél olcsóbbat, hasonló minőségben nem nagyon kapsz:
Utángyártott tonert kb 10000Ft-ért tudsz venni hozzá, ami 1500 oldalt tud. Tintasugaras nyomtató+szkennerek sem sokkal olcsóbbak, de a nyomtatásban sokkal olcsóbban jössz ki egy lézerrel. Extra tulajdonság: a toner nem szárad be.
Nekem egy Brother lézerem van. Ha fél évig nem nyomtatok, akkor sincsen semmi gond vele. Van hozzá egy külön szkennerem. Mindegyiket használtan vettem, semmi gond nincsen velük. A kettő együtt nem került 10 ezer ft-ba. A nyomtatóhoz egy 1000 oldalas toner 2000 ft, futárral együtt is csak 3000 ft. Ha keveset nyomtatsz a lézernél gazdaságosabb nincsen.
De ha egybegépet akarsz itt van egypár:
Mielőtt kiválasztod, hogy melyik kell, járj utána, hogy mennyi bele a toner.
De ha újat akarsz
Én anyámnak tintasugaras nyomtatót vettem(abból is azért a jobb fajtát), soha többet. A patron elvileg 800 oldalt bír, 100-200 oldal után majd összef*ssa magát, hogy kinyomjon még egy kicsit magából, ha nem nyomtatsz 1-2 hónapig, a festék beszárad, mindegy milyen hiper-szuper márkás a patront raksz bele.
Csak fekete-fehér lézert érdemes venni. a xerox amit írtak teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!