Mért nem indul a számítógépem?
Új gépházba költözzettem a konfigot. Mindent összedugtam, nem indul.
Kiszedtem mindent, asztalon összeszereltem.
Így se jó.
Csak a processzor, alaplap és a táp van most összedugva. Ezek között lehet gondolom a ludas..
Ha bedugom az internet kábelt, világít az alaplapon a LED. Akkor elvileg a táp és az alaplap rendben kéne hogy legyen, és elvileg a proci a rossz? 1 órája még működött, csak újra hűtőpasztáztam. Nem tudom mi lehet a gond.
Van valakinek esetleg ötlete?
Az alaplap: Gigabyte B250M-DS3H
A hűtő: Zalman CNPS7500-ALCU
Alaplapon 4 tűs csati van, a hűtőn 3 tűs.
Az alaplapi CPU fan csatira kötöttem.
(A venti megy rendesen, biosból tudom állítani a fordulatot is, mást sajnos nem.)
Ebből csak a ledes világít, nem azt a modellt írtad.
Ilyen a tiéd? Rajta volt a típusban a LED szó?
Sajnos nem dobozos volt amit kaptam, de az oldalon, ahonnan rendeltem ugyanez a kép volt róla, mint ami a videóban van. (Ezért is rendeltem onnan.)
A hűtőn csak ilyen szám/betűkódos típusszám van.
Sajnos már én is kezdek arra gyanakodni, hogy nem is ledes... :(
Mondjuk a ventilátor lapátok ilyen tejüveg szerű/átlátszó hatásúak. Kb. ugyanaz mint a ház hűtő ventilátoraimnál, azok szépen világítanak. Általában azért szoktak gondolom ilyenek lenni, hogy szépen bevilágítsa a led.
Hát m1, köszönöm aki írt és próbált segíteni.
Rendeltem egy Xigmatec Colosseum típusú hűtőt.
Remélem azzal több szerencsém lesz, ezzel meg nem tudom mi lesz.
Pacsi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!