Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel a winches...

Miért nem ismeri fel a winchestert?

Figyelt kérdés

Hp Vl600 elromlott benne a winchester beszerezttem egy másik készüléket csak ami a régin fém szinü volt másikon fekete.probléma az hogy az eredeti winchestert fel ismerte ezt pedig csak úgy ismeri ki hogy kiirja a fajtáját.a gép indulása után amikor a winchesternek töltenie kellene akkor csak a balfelső sarokban a cursor villog..beraktam egy másik gépbe a winchestert abban a gépben fel lett telepitve egy windows xp és helyesen működött..vissza raktam a hp-ba azon is újra lett telepitve..de úgysem müködik..

Köszönöm a válaszokat

Ui:Mielött a másik gép újra lett telepitve a hp-ban a partitionálás nem volt lehetséges

2010. jún. 3. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet én értem félre de most a másik gépben feltelepített rendszertől várod el hogy a Hp-ban elinduljon?

Sata vagy IDE winchester?

2010. jún. 4. 00:33
 2/3 anonim ***** válasza:

hm.. ..

Mi az,h visszatetted a vinyót, és újra telepítetted az XP-t???

ha a telepítő nem talál merevlemezt, nem fogja feltenni magát a rendszer, mert nincs hova:) ..

Így nem értem a kérdést ..

CD-ről boot-olsz? Kék háttérben bla-bla... helyi lemezek?.. esetleg a Winyó jumperelése stimmel?.. legyen master-en! ;)

sok sikert

2010. jún. 4. 02:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat...

Én se értem az egészet mert nem vok gépzseni..Haverom kérte hogy tegyem fel a kérdést..De végül megoldotta valahogy másnap..Már nem aktuális a kérdés..És bocis hogy értelmetlen..csak telefonon keresztül mondta el hogy mit irjak igy hülyén hangzik..xD

2010. jún. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!