Nem tudom mi a nevem kérdése:
Hogy lehetne azt megoldani hogy van 2 égerem és mind 2 egérnek külön kurzora legyen?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 20:24
1/4 anonim válasza:
Soha nem próbáltam, de csodálkoznék, ha ezt meg lehetne csinálni.
Mit akarsz? Két kézzel egerezni? Olyan jól megy a gépezés, hogy már kevésnek érzed azt az egy egeret?
3/4 anonim válasza:
Megnéztem a linkelt oldalt:
Külön fizetős programmal lehet megoldani, hogy egyszerre kettő felhasználó tudjon 2 külön monitoron, 2 egeret és 2 billentyűzetet használni úgy , hogy ne lássák egymás munkáit.
Másképpen fogalmazva:
A linken található cikk arról szólt, hogy egy gépből gyakorlatilag 2 munkaállomást csináltak: költséghatékony megoldás. 1 Közös gép, 2-2 egér, monitor, billentyűzet. plusz az elosztásért felelős szoftver.
Egy monitoron nem lehet 2 egeret használni. Csak ha ír valaki egy spéci programot elrettentésnek.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!