Mi a baj a gépemmel? Azt irta ki hogy problémákat talált a merevlemezen és percekig csak fekete kôpernyo igaz turelmetlen voltam és ujra akartam inditani.
Bocsi a helyesirásért nem magyar a bil.
Bekapcsoltam a masinát erre kiirja nekem hogy problémákat talált a merevlemezen. Percekig csak a kezdoképe volt kint a win10-nek és semmi.Ujra akartam inditani a gépet de nem engedte magát.Kikapcsolt majd beindult elkezdett menni a venti 3-4 másodpercig majd ujra magátol leállt és ez igy ment kb 4-5 szor egymás után.Szerintem megakasztottam valamit és az alaplap mehet a kukába.Javaslat? Valakinek volt már ilyen problémája??
Nem az alaplap adta meg magát, hanem a merevlemezre telepitett oprendszer. (Windows)
Gondolom a checkdisk akart lefutni. A régebbi oprendszereknél ilyenkor szépen kiirta, hogy merevlemez-konzisztencia ellenőrzés (CHKDSK), majd a képernyőn lehetett nézni hány % van még vissza, illetve az esetlegesen talált hibás fájltöredékekből mennyit sikerült visszaállitani.
Ajánlatos volt békénhagyni közben a gépet, h biztosan elinduljon a rendszer.
Újabb oprendszerek viszont nemigen jelzik, h konkrétan mit csinálnak, amig nem indul a gép, max a merevlemez tekeréséből lehet gyanitani, h valami zajlik, és nem kéne hozzányúlni.
Nem tudom mi lehet nálad a baj, ez csak egy tipp volt.
Ha újratelepited, valószinüleg megoldódik a problémád.
Egy HD Sentinelt azért futtass majd le, h nincs-e szektorhiba.
Hálásan koszonom a Válaszokat de ha be akarom kapcsolni a gépemet akkor 3-4 m§sodpercig beindul majd magátol leáll...
Sajnos.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!