Elviszi a PUBG-ot ez a konfig? (Több lent! )
-Intel Core I3 2100 processzor
-ASUS GT730 4Gd3 nVidia 4 gb gddr3 128bit
PCle videokártya
-Fujitsu D2991-A1 (alaplap)
-4GB DDr3 ram
Hova, Tesco-ba bevásárolni?:D
Ilyen videokártyával és 4gb rammal esélytelen, de a proci is olyan éppen elég low 30 fps-re kategória.
Fejlesztés, vagy teljes csere. Ha belefér az alaplapba, akkor esetleg +4 gb, de inkább +8 gb RAM, viszont a processzor és a videókártya gyenge. A ra sebességével is lehetnek problémák, ezért kéne a 12 gb.
Talán egy ilyen proci, vagy egy gyengébb, ami valamivel olcsóbb.
Videókártyát meg nem tudok, de már keresem :D
Nekem: i5-2500k, 8GB Ram, GTX 1060 3GB videokártya és közepes beállításokkal átlag 40 FPS van meg, ami hát egy lövöldözős kátékban nem túl sok.
Ami ajánlott hozzá szerintem: i5 7600k, 16GB Ram, GTX 1070 Ezzel már vélhetően a városokban is meg lenne a 60 FPS amit már elégnek lehet mondani.
Ha a teljes csere mellett döntenél:
Ez használatlanul, jó áron (persze, nem ilyenkor, majd később), vagy használtan, szerintem 100.000-ért már megkapod.
#5: Mármint micsoda? Az ajánlott azaz én véleményem, lehet elég lenne gyengébb is, de amit írtam az első felében az valós.
#8: Szerintem elrontottad a linket (mert az a gép nem ér többet 80 ezernél és PUBG-ra nem igazán megfelelő, csak ha megelégszik az ember 20-30 FPS-sel a neccesebb helyeken).
Előző, nézd meg az árakat online oldalakon, ma ennyibe kerül egy ilyen PC, az egy dolog, hogy nem ér ennyit, és de, jó pubg-ra. Persze nem maxon, ez nem egy erőgép. :D
A túlzás pedig az, hogy ilyen erős hardverek kellenének a pubg-hoz. Főleg nem ilyenkor, mikor már kiadták az 1.0-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!