Hogyan tudnám megoldani hogy a mac-en formázott külső merevlemezt felismerje window-os gép?
Figyelt kérdés
Egy új sony k.merevlemezt mac-es gépen használtam először és ott is formáztam hogy jó legyen sikerült is de most már windowos gépbe hiába dugom be nem csinál semmit,nem is meri fel pedig világít rajta a lámpa de semmi
Most mint tudok csinálni?
2017. dec. 28. 21:07
1/4 T/Z válasza:
Ez érdekes, mert a MAC exFAT fájlrendszert használ, amit pedig a Windowsnak is fel kellene ismernie.
2/4 A kérdező kommentje:
az gond lehet hogy így formáztam le? (az apple oldalán írták)
A Formátum menüben válassza ki a Mac OS kiterjesztett (naplózott) lehetőséget.
2017. dec. 29. 07:28
3/4 A kérdező kommentje:
megoldódott a gond
csak mac-el kompatibilis az a mód ahogy leformáztam először azért nem ismerte fel a windows
újra neki estem és most exfat-ba csináltam meg és most már működik
2017. dec. 29. 10:18
4/4 T/Z válasza:
Juuuuj hát a kiterjesztett mód az nem jó, az olyan, mintha a meglevő beépitett merevlemezhez "csapná" a külsőt.
Akkor ezért nem látta a Win.
De ha megoldódott, akkor rendben van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!