Miért nem mennek a játékok a PSP-n, mióta az 1 GB-os kártyát kicseréltem 16 GB-ra?
Figyelt kérdés
Az 1 gb-os memóriakártyát kicseréltem 16 gb-ra. Megformáztam és ami eddig futott játék az 1 gb-on, az új kártyán hol megy, hol nem. Mi lehet a baj? (iso játékok, PSP 3003 és flashelt) A választ előre is köszönöm!2010. jún. 3. 17:42
1/2 anonim válasza:
Mert nincsenek rajta játékok? XD Nem volt és nem is lesz PSP-m de szerintem nem az a baja!
2/2 anonim válasza:
Formázd le a memsticet attol jonek kell lennie de amugy az se mind1 milyen FW van rajta probáld azt hogy le formázod az ujat és csak utána probálsz bármit is rátenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!