NVidia GeForce 7300 GT Szaggat mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az én videokártyám egy geforce 7300 gt és egy idő után (amikor bekapcsolom a gépet és elkezdek játszani) a grafika nagyon beszaggat Aki tudja mi lehet a baj az írjon fontos lenne. Előre is köszi2010. jún. 3. 16:56
1/5 anonim válasza:
driver, esetleg lehet hogy az a baj hogy már régi.
2/5 anonim válasza:
Ha csak egy idő után szaggat, akkor lehet, hogy csak rossz vagy koszos a hűtése és egy idő után nem tud rendesen dolgozni.
3/5 anonim válasza:
AGP vagy PCI-X, 256 MB vagy 128MB?
Nekem AGP-s 128MB Gef 7300GT van, az újabb játékoknál előfordul, hogy egy idő után beszaggat, mert a memória megtelik, az AGP buszon keresztül fordul a rendszermemóriához, de az AGP lassú ezért elkezd szaggatni.
Azért próbáld meg lepucolni a hűtőjét.
4/5 A kérdező kommentje:
Ok köszi a válaszokat kitisztitom
2010. jún. 4. 13:51
5/5 anonim válasza:
Még az is lehet hogy nem elég a táp. Mekkora táp van a gépedben??? Ajánlott egy 400W-os, nekem 300zal kínlódott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!