Ekka87 kérdése:
Milyen átalakító kell egy DVI-s régebbi típusú monitorhoz, egy HDMI-s videokártyához?
Figyelt kérdés
A monitor BenQ E2200HD (Analog) [22" LCD], a videokártya Sapphire pulse radeon rx 550 4G GDDR5 HDMI/DVI-D/DP OC (UEFI).
Videokártya vásárlásakor, vettem egy VCOM CG591-B HDMI VGA fekete átalakító kábel, gondoltam ez jó lesz, de nem ad jelet. Köszönöm a segítséget.
2017. dec. 27. 19:28
2/8 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ez az átalakító nem jó, a HDMI bemenet a videokártyában van, a másik vége (DVI-D) nem helyezhető be a monitorba, de köszönöm a próbálkozást.
2017. dec. 27. 19:40
3/8 anonim válasza:
Ez a monitor elvileg:
Ez a videokártya:
Mind 2-n van HDMI, elég oda egy 2 oldalú HDMI.
Az egyiken DVI-I van, a másikon DVI-D van szóval egy DVI kábellel működik.
A VGA-t egy 500Ft-os passzív átalakítóval át tudod alakítani DVI-I-re mivel az képes analóg jelátvitelre.
Ha a VGA-t HDMI-re akarod akkor ahhoz aktív átalakító kell.
De amúgy mi a kérdés?
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló206, nincs a monitoron hdmi bemenet, akkor nem lenne probléma természetesen, az a kérdés, milyen átalakítót vegyek hozzá?
2017. dec. 27. 20:01
5/8 P.O.C. válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
AIDA 64-ből másoltam ki az adatokat.
2017. dec. 27. 22:31
7/8 A kérdező kommentje:
a VCOM CG591-B HDMI VGA fekete átalakító kábel-t vettem meg, az nem adott jelet, megpróbálom ezt [link] esetleg, ha ez sem jó,akkor tényleg nem vágom.
2017. dec. 27. 22:33
8/8 A kérdező kommentje:
kis utánajárással megtudtam, hogy ebből a monitortípusból kidobott a benqo két félét, BenQ E2200HDA 22" és BenQ E2200HD 22", "A" nélkül (Analóg), az analógosban nincs hdmi bement
2017. dec. 27. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!