110ezer ft körül van ennél jobb gép? (félkonfig)
Figyelt kérdés
Sziasztok összeraktam netről egy gépet amit kinéztem (félkonfig mert táp hdd gépház stb van itthon) szóval a gép az alábbi amit kinéztem:
Vagy hogyha esetleg kicsivel drágábban tudtok jobbat 10-20 ezerrel akkor bárkit szívesen meghallgatok.
2017. dec. 26. 19:20
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve azt nem írtam de fontos a fejleszthetőség! A ddr4 ram nem kikötés de min 32 giga ramig bővíthető legyen a cucc. Segítséget előre is köszönöm!
2017. dec. 26. 19:34
2/4 anonim válasza:
Jó ez.
Ami még opció az amd oldalról r3 1200 + b350m. Talán 8 ezerrel drágább, de elméletileg sokkal jobaban bővíthető lesz.
3/4 MGéza válasza:
Inkább G4600 legyen a processzor, teljesen ugyanaz, csak picit olcsóbb és 100Mhz-val erősebb, jobb benne az integrált is, bár ez neked mondjuk nem számít). Ha azt a 20000 forintot extrában még rárakod akkor meg inkább 1050ti-t vegyél. Körülbelül ennyit változtatnék. Esetleg annyi opció van hogy AMD oldalon az X4 950 nagyjából ugyanannyit tud mint a G4560, B350 lapban húzható is mellé.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat esetleg nem tudja valaki hogy mikor jön ki új nvdia kari hátha lentebb megy az ára v vmi illetve mennyire érdemes erre építkeznem hogyha játszósabb gép lenne?
2017. dec. 26. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!