Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy alaplap állásba elpusztulhat?

Egy alaplap állásba elpusztulhat?

Figyelt kérdés
A kiszemelt alaplapom most akciósan beszerezhető, viszont lehet hogy a beépítésére fél után kerülne sor. A kérdésem az lenne , hogy ennél az alkatrésznél lehet bármilyen gond abból kifolyólag , hogy csak áll a dobozban ?
2017. dec. 26. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A kondenzátorok száradhatnak ki, de ha nincs túl magas hőmérsékleten tárolva, akkor egy új alkatrésznél erre kicsi az esély. Amúgy meg garanciális lesz fél év múlva, szóval nem sokat kockáztatsz ha megveszed most.
2017. dec. 26. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem tudom mi értelme lenne megvenni fél évre előre egy alkatrészt, mikor fél év múlva vagy jobbat vehetsz ugyanennyiért, vagy ugyanezt olcsóbban.
2017. dec. 26. 10:50
 3/5 Gábor_79 ***** válasza:
Van olyan helyzet, amikor érdemes bespájzolni. Ha kifut egy processzor foglalat, akkor tudható, hogy leállítják az ahhoz tartozó alaplapok gyártását. Most nem az egy generációval ez előttire gondolok. A kérdés engem is érdekelne, mert én is vettem tartalék lapot, saccra 2,5 éve. Attól félek, hogy az elem megfolyik vagy más számomra ismeretlen dolog történik.
2017. dec. 26. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi állástól nem lesz baja, de nem értemes pluszba venni, inkább egy jobb minőségű alaplapot kell venni
2017. dec. 26. 12:39
 5/5 Gábor_79 ***** válasza:
Akkor érdemesnek tűnt, meg a mai napig nem bántam meg, mert ugyanannyiért vagy drágábban el tudom adni. Z77-es alaplapról beszélek, ami 22 rongy volt. Volt történetesen egy 50 ezres processzor. Ha elromlik az alaplap és nem elérhető a csere, akkor sokkal többe került volna egy új konfig összeállítása DDR3 > DDR4-es cserét is beleszámítva. Azzal együtt, hogy dobhatom ki a drágább processzort egy olcsóbb alaplap miatt. Az eladásokkal eddig nem volt szerencsém.
2017. dec. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!