Counter strike 1.6ban miért nem működik rendesen az egér?
Cs 1.6 ban az egeremmel nincs semmi probléma minden jó nem lassú nem laggol és olyan sincs h nem lő mert h pont az a problémám h sokat lő.
Pl ak-val csak nyomkodom a bal klikket mindig csak 1x ( ha az ellenfel messze ) és 3. Vagy 4. Ik lövésre a fegyver amivel lövök beakad es nem haggya abba a lövést ha kifogy a lőssze akkor is csak kattog de nem haggya abba mig nem nyomom meg ujra a bal klikket es csak akkor haggya abba.
Ami elég idegesito sokkal pontosabban lehet celozni ha csak 1xer nyomom meg a bal klikket nem pedig folyamatosan nyomom.
Mar többször próbálkoztam counter strike ujra telepitessel es mas cs 1.al is es akkor is ugyanaz a problema ( az eger bal klikk nem akad be az egeren csak a fegyver akad fel) masik egerrel is ugyan ez a problema... de a tatam szamitogepen us probaltam cszni es ott akarhanyszor nyomom meg nem akad fel.
Megnéztem és pontosan xpre volt állitva és rendszergazda ként volt futtatva most pedig win 7 kompatibilitással játszok de még igy se jó.
A cfg még benne van mert mikor mondtam h többször ujra lett telepitve az kb 2 hónapja volt és most már megint rajta van a cfg.
De nem az okozza mert anelkul is ilyen szerintem de majd meg próbálom a nélkül is..
Figyelj akkor nem tudom mi lehet a baj.. Amíg nem oldódik meg ez a probléma addig használd ezt a scriptet amit én írtam:
;alias -one "-attack; wait; "
bind "mouse2" "-one"
Ezt fogdmeg és másold be a userconfig.cfg-be majd mentsd el. Ennyi.
Használta még egyszerűbb ha el kezd folyamatosan lőni a fegyver akkor megnyomod a jobb egér gombot. Ennyi.
Hátránya:
-Nem tudsz awp, scoutal, augal zoomolni.
-Famaus, glockal nem tudsz lövés módot választani.
Ezek javíthatóak ha a bind "mouse2" "-one"-t át írod: bind "mouse3" "-one"-ra de akkor a görgő lenyomásával tudod megállítani a lövést.
Megtaláltam a megoldást!
Megvettem az összes counter strike-ot a steamen és most az 1.6ban az egér tökéletesen működik szóval nem is az egérrel volt a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!