Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Counter strike 1.6ban miért...

Counter strike 1.6ban miért nem működik rendesen az egér?

Figyelt kérdés

Cs 1.6 ban az egeremmel nincs semmi probléma minden jó nem lassú nem laggol és olyan sincs h nem lő mert h pont az a problémám h sokat lő.

Pl ak-val csak nyomkodom a bal klikket mindig csak 1x ( ha az ellenfel messze ) és 3. Vagy 4. Ik lövésre a fegyver amivel lövök beakad es nem haggya abba a lövést ha kifogy a lőssze akkor is csak kattog de nem haggya abba mig nem nyomom meg ujra a bal klikket es csak akkor haggya abba.

Ami elég idegesito sokkal pontosabban lehet celozni ha csak 1xer nyomom meg a bal klikket nem pedig folyamatosan nyomom.

Mar többször próbálkoztam counter strike ujra telepitessel es mas cs 1.al is es akkor is ugyanaz a problema ( az eger bal klikk nem akad be az egeren csak a fegyver akad fel) masik egerrel is ugyan ez a problema... de a tatam szamitogepen us probaltam cszni es ott akarhanyszor nyomom meg nem akad fel.

2017. dec. 25. 16:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Megnéztem és pontosan xpre volt állitva és rendszergazda ként volt futtatva most pedig win 7 kompatibilitással játszok de még igy se jó.

A cfg még benne van mert mikor mondtam h többször ujra lett telepitve az kb 2 hónapja volt és most már megint rajta van a cfg.

De nem az okozza mert anelkul is ilyen szerintem de majd meg próbálom a nélkül is..

2017. dec. 26. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyelj akkor nem tudom mi lehet a baj.. Amíg nem oldódik meg ez a probléma addig használd ezt a scriptet amit én írtam:

;alias -one "-attack; wait; "

bind "mouse2" "-one"

Ezt fogdmeg és másold be a userconfig.cfg-be majd mentsd el. Ennyi.

Használta még egyszerűbb ha el kezd folyamatosan lőni a fegyver akkor megnyomod a jobb egér gombot. Ennyi.

Hátránya:

-Nem tudsz awp, scoutal, augal zoomolni.

-Famaus, glockal nem tudsz lövés módot választani.

Ezek javíthatóak ha a bind "mouse2" "-one"-t át írod: bind "mouse3" "-one"-ra de akkor a görgő lenyomásával tudod megállítani a lövést.

2017. dec. 26. 15:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Megtudom állitani a lövést ha ujra megnyomom a bal klikket csak idegesito h magatol beakad. De most mar mindegy nem tudom mi okozhatja ezt ha netán valakinek lenne még valami ötlete az nyugottan irja le!
2017. dec. 26. 16:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a megoldást!

Megvettem az összes counter strike-ot a steamen és most az 1.6ban az egér tökéletesen működik szóval nem is az egérrel volt a probléma!

2017. dec. 28. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!