Ezt miért csinálja a monitor?
Figyelt kérdés
Játékokban amikor húzom az egeret jobbra-balra, akkor néha a falakon/fegyvereken kék/lila foltok lesznek és utána megjavúlnak ha nem húzom. Amikor a windowst bekapcsolom, azaz mikor nem játszom, akkor jók a színek, ez miért van?2017. dec. 25. 15:22
1/8 A kérdező kommentje:
Játékokban kell valamit állítani, vagy a monitor beállításánál? És ha igen, akkor mit?
2017. dec. 25. 15:24
3/8 A kérdező kommentje:
Mert nagyon zavaró, és így játszani nem lehet. Próbáltam a monitornál a gombokat nyomkodni, de azt se tudom, hogy mi mit jelent. Vannak ilyenek, hogy képnél, hogy
1. SmartResponse
2.SmartContrast
3.Pixelkeringes
4.Over Scan.. Ezek a képeknél vannak.
A színnél
1. Színhőmérséklet
2. sRGB
3. Manuális beállítás
2017. dec. 25. 15:40
4/8 fersk válasza:
Ez inkább videokártya driver gondnak tűnik. Frissítsd a gyártó oldaláról.
5/8 Szirty válasza:
Nem monitor probléma lesz, de nyomkodd csak nyugodtan. Főleg ha azt sem mi mit jelent.
Legfeljebb írsz egy újabb kérdést :)
6/8 A kérdező kommentje:
Szirty... Írtam, hogy próbáltam. És nem írtam volna le, ha tudnám..
2017. dec. 25. 15:59
8/8 A kérdező kommentje:
Akartam próbálkozni* . Amúgy játékban ha nézek egy karakterre, és elhúzom az egeret, akkor a karakter látszik máshol és lilán.. Valaki ötlet?
2017. dec. 25. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!