Mitől FPS droppolnak a játékok?
Mostanában ha bármilyen "nagyobb" játékkal akarok játszani (Pl. Gta 5, Just Cause 3, Forza Horizon 3 stb.)
általában van egy teljesen stabil 40-60 fps-em, viszont mind 3 játéknél rengeteget droppol az fps,
a gépemben egy: GTX 950 kártya, I3-6100-as proci, B150M Mortar alaplap, és 8GB DDR4 Ram van. Tudom nem 1 atom pc, de régen a gta 5 tökéletesen ment rajta, viszont mostanában szinte játszhatatlanul droppolgat (de mondom az fps úgy önmagában jó általában)
Videókat is néztem ahol ugyan olyan configgal ami nekem van a Just Cause 3, Forza Horizon 3 tökéletesen fut stabil FPS-el, mitől lehet ez akkor? :/
Az számítógépeknél, nem úgy, mint a konzoloknál(pl, xbox,ps4,....), mindig vannak fps droppok..
De egyébként elég jó géped van, a gtaV -nek stabilan kéne futnia, nézz utána a videokártya és az alaplap driverének, hátha van frissebb, és akkor jobb lesz, takarítsd ki a gépházadat, esetleg rakd újra a windowst.
Mást nem nagyon tudok most :/
Just Cause 3-nál benyomtam 1 afterburnert, és igazából semmi olyan egekbe szökő dolog nem volt..
A processzor mindegyik magja 60 fok alatt volt folyamat és csak 70-80%-os használtságuk volt, memória is 6 gigánál tovább nem ment (8-ból)
A videókárty volt kicsit talán rosszabb, az olyan átlag 78 fok körül volt (max 81) és 80-99% közötti használtsága volt
Na látod, lehet ez egy jó megoldás.
Egy ilyen gépet azért nem lehet egy noname tápra rákötni.
Vagy a videókártya vagy a processzor közül valamelyik mindíg 100%os, ez normális, ezba GPU vagy CPU limittől függ.
Örülök, hogy végül megoldódnak a gondok. :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!