Most akkor károsodott a gép?
Figyelt kérdés
Ma volt időm végre összerakni a gépem. De én hülye az alaplapi 24 pines tápcsatlakozót mikor újra dugtam az alaplapra mert csálén állt egy picit csak a tápegység billenőkapcsolóját csaptam le. És amint benyomtam a helyére a kábelt kis sercegés történt. Most akkor gondolom tuti károsodott minden a gépben... :/ Mert elindulni elindul de szinte biztos vagyok benne , hogy balfaxságom miatt valami baja lett.2017. dec. 24. 08:30
2/9 anonim válasza:
Elindul? Menet közben leáll, elszáll, kék halál, egyéb probléma? Ha nincs, akkor hol a gond?
3/9 A kérdező kommentje:
az hogy egy vadiúj géppel csináltam mindezt, És a rohadt kapkodás az oka mindennek.
2017. dec. 24. 08:43
4/9 anonim válasza:
Működik? Nincs üzemzavar? Nem büdösödik, nem jön ki égett szag? Akkor semmi baja...
5/9 anonim válasza:
Ha tökéletesen fut akkor semmi baja nincs a gépednek.
6/9 anonim válasza:
Nem szerencsés bekapcsolt táp alatt dugdosni a csatikat mert a tökéletlen grüntakt(bocs kon)ívet fognak és serceg.Nem hinném hogy ettöl bármi baja is lenne.
7/9 anonim válasza:
Alapvető módszer!!!
A gép összeszerelésénél a tápkábel a LEGUTOLSÓ amit bele dugunk a gépbe. Ezután már nem nyúlkálunk bele, nem igazgatunk semmit. Ha valamit szerelni kell benne, táp kikapcsol, tápkábel ki. Érdemes egyébként kikapcsolt tápnál megnyomni a bekapcsológombot, hogy a kondenzátorok kisüljenek, akkor nem lesz szikraeső..
8/9 A kérdező kommentje:
Valami programot tudnatok ajanlani amivel kizarhatom azt hogy nem lett uzemzavar? Amugy egy normal atxes msi b250 mortar az alaplap.
Es igen kedves utolso igazad van amit mondasz csak a siettseg miatt jartam igy. Tehat a kapcsolo az off allasba volt a tapon. Egyedul a kabel maradt beledugva. Egest szagot nem tapasztaltam. De megkoszonnem ha egy rendszer diagnosztika programot tudnatok ajanlani
2017. dec. 24. 09:11
9/9 anonim válasza:
Ha bekapcsoláskor a POST simán lefut, akkor ne stresszeld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!