Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől kezdett el akadni az...

Mitől kezdett el akadni az egerem egyik pillanatról a másikra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval egy nap gondoltam átrendezem a szobát, így a gép máshová került, annyit csináltam vele, hogy kihúztam mindent meg kifújtam belőle a port. Összraktam, összedugtam mindent és azt vettem észre hogy minden játékban néha vagy valamelyikben egyfolytában késik/akad az egér. Aztán elkezdett néha recsegni is a fejhallgató de azt csak néha csinálja. Van, amikor lenyomok a billentyűzeten egy gombot és az is késik. Windows-t már újraraktam az nem oldotta meg a problémát. A hardverek nem melegednek azt is néztem. Ritkán van olyan, hogy a gép újraindul magától.

Konfigom: Alaplap: ASUS A88XM-A

Processzor: AMD Athlon X4 860k

RAM: 2x4gb KINGSTON DDR3 1600MHz KVR16N11S8/4

Videókártya: Nvidia Geforce GTX 950 2GB

Tápegység: FSP FSP400-60APN 400W

2017. dec. 24. 00:03
 1/8 Hominida ***** válasza:

Sajnos gyakori, hogy ha egy gépet megbolygatnak, akkor misztikus módon meghibásodik valami benne. Esetleg csak azért, mert valaki leföldeletlenül fogott meg egy alkatrészt, és belement egy adag sztatikus töltés a testéből.

De ha a tápcsatlakozó teljesen a helyén van, a gép nem is melegszik túl, akkor még elképzelhető, hogy valami erős elektromágneses zavarforrás mellé tetted a gépet. Lehet, hogy a falban levő kábelek valamelyike szór nagy rádiózajt. Vagy alkalmatlan helyre tetted a wifi-modemet.

2017. dec. 24. 03:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Húzz ki minél több dolgot és dugd vissza. Volt hogy folyamatosan kékhalált kaptam kihúztam a hddt visszadugtam azóta jó... nyilván áramtalaníts elötte
2017. dec. 24. 13:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Kihuztam többször is már mindent. Másik videókártyával próbáltam,procival,ramokkal, ssd,hdd hiába.. Tápegység stabil. Alaplap meg szinte új. Egyszerűen nem értem. Mivel próbálkozzak még? :'DD
2017. dec. 25. 00:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha stressz tesztet futtatok a GPU-n akkor szaggat az egész Windows.
2017. dec. 25. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze hiszen 100%ra terheli
2017. dec. 25. 01:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem én azt, hogy 100%ra terheli de ezelőtt nem szaggatott.
2017. dec. 25. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Stabilitás teszt közbe ha nem szaggatott akkor ott valami baj van...
2017. dec. 25. 09:13
 8/8 Hominida ***** válasza:
Józan ésszel mit vártál a Windowstól, amikor egy program éppen azt próbálgatja, hogy mennyi melót tud a videókártya elvinni a hátán, fullra leterhelve? Tesztek közben eleve nem nyúlkálunk a géphez, a súlyodat mérve sem veszed az öledbe a kutyádat.
2017. dec. 25. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!