Mitől kezdett el akadni az egerem egyik pillanatról a másikra? (többi lent)
Szóval egy nap gondoltam átrendezem a szobát, így a gép máshová került, annyit csináltam vele, hogy kihúztam mindent meg kifújtam belőle a port. Összraktam, összedugtam mindent és azt vettem észre hogy minden játékban néha vagy valamelyikben egyfolytában késik/akad az egér. Aztán elkezdett néha recsegni is a fejhallgató de azt csak néha csinálja. Van, amikor lenyomok a billentyűzeten egy gombot és az is késik. Windows-t már újraraktam az nem oldotta meg a problémát. A hardverek nem melegednek azt is néztem. Ritkán van olyan, hogy a gép újraindul magától.
Konfigom: Alaplap: ASUS A88XM-A
Processzor: AMD Athlon X4 860k
RAM: 2x4gb KINGSTON DDR3 1600MHz KVR16N11S8/4
Videókártya: Nvidia Geforce GTX 950 2GB
Tápegység: FSP FSP400-60APN 400W
Sajnos gyakori, hogy ha egy gépet megbolygatnak, akkor misztikus módon meghibásodik valami benne. Esetleg csak azért, mert valaki leföldeletlenül fogott meg egy alkatrészt, és belement egy adag sztatikus töltés a testéből.
De ha a tápcsatlakozó teljesen a helyén van, a gép nem is melegszik túl, akkor még elképzelhető, hogy valami erős elektromágneses zavarforrás mellé tetted a gépet. Lehet, hogy a falban levő kábelek valamelyike szór nagy rádiózajt. Vagy alkalmatlan helyre tetted a wifi-modemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!