Megaandrew kérdése:
Steam link-kel a számítógép képét tudom kiküldeni a TV-re, vagy csak a játékokat?
Figyelt kérdés
Tehát ha veszek egy steam link-et, akkor azzal lényegében mint egy vezeték nélküli monitorként tudom használni a TV-met és akár filmeket is le tudok játszani, vagy csak a játékok képét küldi ki?2017. dec. 23. 18:48
1/4 anonim válasza:
Csak a jatekokat es azokbol is csak amit steam-en jatszol
2/4 anonim válasza:
Le tudsz játszani filmeket, én is úgy használom. VLC hozzá van adva steamhez mint 'nem steam játék' és úgy indítom. De bármilyen steames dolgot elindítva alt tabozhatsz és máris látod az asztalt meg más programokat, stb.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezen analógia mentén gondolom a steam kontroller is csak steam-es játékokkal működik. Vagy tévednék?
2017. dec. 23. 19:16
4/4 anonim válasza:
Csak steamen keresztül indítottakkal, igen. Non-steam hozzáadással steam big picture módban ugyanúgy megy bármivel mint a steam link esetében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!