Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Van összesen 16gb RAMom, mindegyik azonos MHz-n fut azaz 1866MHz, 1x8 és 2x4 kiszerelésben van.

Win 10 volt a gépen mikor ez a hiba keletkezett. A hiba a következő:

Beakartam kapcsolni a gépet és ezt írta:

Az alkalmazás vagy az operációs rendszer nem tölthető be, mert egy szükséges fájl hiányzik vagy hibákat tartalmaz.

Azért hogy megszűntessem a problémát újra akartam rakni, amikor Beakartam lépni a BIOS-ba néha kifagyott, hapedig eljutottam a bootolasig akkor meg mindig azt írta hogy corrupt file amikor már pendrive-ról indult a gép.

HDD-t teljesen formáztam (nem gyors formázással), új sata kábelt kapott, másik sata portra kötöttem.

Ezután csak 8GB ramot tettem a gépbe és simán elindult, BIOS nem fagyott és az operációs rendszer is felmentést, ezután szépen végigpróbáltam az összes RAMot egyesével is de semmi hiba, jelenleg az van hogy 12gb rammal elmegy hibátlanul de 16gb ramnál csak megy üresen a gép, kép nincs.

2017. dec. 23. 17:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Régen működött? Lehet hibás a ram modul.
2017. dec. 24. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!