Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség a DVI-D single...

Mi a különbség a DVI-D single link és DVI-D dual link között?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy mi a különbség e között a két csatlakozó között, mert DVI kábelt szeretnék venni és nem tudom melyik jobb és mivel jobb. Gondolom a dual link jobb mert drágább de mivel jobb? Mennyire észrevehető a különbség? Válaszokat előre is köszönöm!

Kép:

[link]

#DVI-D Single-link #DVI-D dual-link
2017. dec. 23. 09:30
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
A Dual-link kettébontható egy megfelelő kábellel és két monitor köthető rá úgy, hogy az két külön megjelenítőként jelenjen meg (azaz pl kiterjeszthető legyen az asztal). Ha te csak egy megjelenítőhöz használod, akkor elég a single link is.
2017. dec. 23. 10:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, már értem. Esetleg nem tudod hol lehet ilyen elosztót venni hogy két monitort kössek rá?
2017. dec. 23. 10:07
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Pl:

[link]

2017. dec. 23. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a segítséget!
2017. dec. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!