Miért van az, hogy a laptopomon van bluethoot gomb a wifi gomb mellett, de nem tudom használni?
Figyelt kérdés
Mármint a bluethootot. Amikor az Acer-es lemezről szeretném feltelepíteni, hibát jelez ki. Lehet, hogy nem kompatibilis a rendszer a bluethoot programmal? Windows 7-et használok.2010. jún. 3. 11:03
1/6 anonim válasza:
Nekem is Acer van, és nekem is van bloetooth gomb a wifi mellett (elől), de bloetooth eszköz nincs benne. Az ok egyszerű: a noti "házát" szériába legyártották, a benne lévő dolgok viszont eltérhetnek (ár, opció, típus függő).
Sokat filóztam ezen, részemről egy felső kategóriás laptopról beszélünk (Acer TravelMate 7720G), és egy ilyen párszáz forintos tételen spórolnak...
2/6 anonim válasza:
nekem is acerem van :) és ott van 3 kicsi gomb egymas mellett a kikapcsoló gomb alatt, egyik wifi masik bluetooth , 3.meg valami másoláskönnyítő izé gomb. Na a lényeg annyi h ott van ugyan nekem is a bluetooth gomb :) de nincs a a gépben szval nem tudja :) ez érdekes de így van . Lehet neked is igy van .
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Ezek szerint nincs benne. Nem mintha fontos lenne, mert van adatkábel. :D
Csak zavar, hogy ott a gomb, de nem tudom használni. :D
Nekem egy Acer Extensa 5635G típusú gépem van. Ez szerintem középkategória igaz?
2010. jún. 3. 12:10
5/6 anonim válasza:
Van amelyikben van, van amelyikben nincs. Azért van azon is gomb, amelyikben nincs is eszköz, mert még mindig olcsóbb így gyártatni, mint két különbözőt. Kína a tömegtermelésről szól.
6/6 A kérdező kommentje:
Mennyiért rakhatnak bele?
2010. jún. 4. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!