Laptopnál honnan tudom, mit érdemes és mivel bővíteni?
van egy ACER Aspire E1-772G-34008G1TMnsk, kb4 éves laptopom.
I3-4000m 2.4ghz 3MB L3 cache
geforce 820m 2GB
8GB ram
1terra HDD
alapbol win8.1 de win10el használom.
játékra is használom a gépet.
azt mondták már, hogy a HDD-t nem ártana lecserélni SSDre legalább a rendszernek.
de nem tudom az mennyit segítene a dolgokon.
mit nem ártana még rajta cserélni és mire?
nem egy csúcs kategóriás gépet akarok kihozni belőle, csak ne 20-25 fps-em legyen játék közben amikor történik valami.
grafikailag tudnám még butítani a játékot, de az meg sokak szerint nem ajánlott, 50% alá húzni, és nekem sem tetszett annyira amikor lehúztam :)
Arra figyelj, hogy csak Msata-val bővíthető, ha SSD-t akarsz.
Aztán kb ennyit tudott. Ramokat felnyomhatod 16gb-ra, de akkor 2x8gb-os modult kell venned, mivel eredetileg 2x4gb-tal adják, tehát mindkettőt ki kell venni.
A 820m nem játékra való, nem cserélhető, ahogy a processzor sem. Nem véletlenül mondják, hogy a notebook egy kényszermegoldás és nem játékra való. Ha játékra való noti kell, akkor 300-400e-t kell rá szánni és menni fog normálisan (igaz abból kijön egy jó asztali meg egy kisebb notebook, de sebaj).
nekem is kényszer megoldás, asztali gép nem jó nekem.
1000+ eurokat meg nem akartam 4éve sem kiadni egy normálisabb játékra való laptopra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!