Procit cseréltem és kékhalozik a gép, miért?
Figyelt kérdés
Már BIOS-t is frissítettem meg mindemt meg probaltam de ugyan azt csinálja, az alaplap támogassa a procit, BIOS frissités kelett mert régi volt hozá a BIOS de nem lett jobb, 2 magost csereltem 4 magosra, amd am2-t am3-ra, ez is lehet a baj? Mert az alaplap támogassa :/2017. dec. 21. 07:31
1/13 anonim válasza:
Írd le milyen alaplapod van és milyen procit tettél bele. Újratelepítés megvolt? Milyen ramok vannak a gépbe?
2/13 anonim válasza:
Pontosan milyen alaplap és proci? De egy am3 proci nem fog működni egy am2 alaplappal.
3/13 A kérdező kommentje:
Gigabyte ga-m65s-s3, utána néztem támogassa a procit, a proci típusa AMD Phenom II x4 840 3,2 GHz
2017. dec. 21. 08:43
4/13 A kérdező kommentje:
Újra telepíteni se tudom mert kékhalálozik.
2017. dec. 21. 08:43
5/13 levis56 válasza:
Rakd vissza a régi procit akkor is csinálja?
6/13 szántóvető válasza:
pedig újra kéne rakni.bekapcsolást követően a biosba sem tudsz belépni?mert ha megvárod hogy betöltődjön a win akkor egyértelmű h kékhalálozni fog.
7/13 anonim válasza:
Ezt a procit az alaplapod nem támogatja. Ha jobban megnézted volna a támogatási listában a bios verziónál N/A van írva. A lista tetején pirossal van írva a jelentése N/A= Not Support. Egyik biossal sem lesz jó.
8/13 A kérdező kommentje:
A biosnál tovább enged, telepíteném és a telepítő indul azt írja ki akkor kékhalálozott a legkésőbb, annál csak hamarabb.
2017. dec. 21. 09:23
9/13 szántóvető válasza:
7-es ennél jobban hogy ill hol lehet megnézni?
10/13 A kérdező kommentje:
F6h bios lett ra ftissitve, ezt is irja hogx az kell hozzá, akkor mivel nem kompatibilis?
2017. dec. 21. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!