Milyen gamer egeret ajánlanátok a lányomnak MesterMC-hez és Minecrafthoz?
Figyelt kérdés
Lehetőleg a Media Markt kínálatából.2017. dec. 20. 20:17
1/9 anonim válasza:
Ezekhez semmi szükség "gamer" egérre.
2/9 anonim válasza:
A minecrafthoz nem kell gamer egér,általában olyan helyekre kell ahol hirtelen mozdulatot teszünk.Minden esetre a legjobb az ,ha nem meglepetésből veszed,hanem ő választja ki,az meg sokkal jobb szerintem,mert akkor megfelel az ő követelményeinek és nincs esély csalódásra.(Én így vélekedek)
3/9 A kérdező kommentje:
Rengeteg féle van a Médiában. Mire érdemes figyelni?
2017. dec. 20. 20:28
4/9 anonim válasza:
Nagyjából minecraftnál,csak a méretre,hogy ne legyen túl nagy,vagy túl kicsi,meg ha kisebb lánykáról van szó akkor a dizájn-t még szeretik a kicsik (Faszán nézzen ki),ezek mellett még kerülném a vezeték nélkülit.Ennél többre (gondolok itt a szenzorra etc) már csak csgo kaliberű játékokhoz kell.
5/9 MGéza válasza:
Szerintem legyen kényelmes, én az Aula és Hama termékeit kerülném mindenesetre. Persze rászán összegtől is függ, de mérvadó lenne az is hogy mekkora keze van a lánynak. Kis női kézhez például a Logitech G300s elég jól illeszkedik szerintem.
6/9 anonim válasza:
Többiek válaszához hozzáteném, hogy az oldalsó gombokkal szerelt egerek teamspeak/discord egyéb nyomógombos csevegőprogramokhoz szerintem tökéletesek. 2-3 ezer körül már bőven találni ilyennel szerelt egereket, persze ha kicsi a keze, akkor lehet csak az egyiket éri el kényelmesen.
7/9 anonim válasza:
Te basz*gatni akarsz engem ezzel a kérdéssel vagy mi? :'D MineCraft hoz a mi galaxisunkban nem kell gamer egér. SŐT, EGY KIB*SZOTT GALAXISBAN SE KELL. Ha hiszel a párhuzamos dimenziókban akkor azokat is számold bele.
8/9 anonim válasza:
De kell a Minecrafthoz gamer egér PvP nél macros egér előny....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!