Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdekelne hogy minden monitor...

Érdekelne hogy minden monitor blacklight bleedes e?

Figyelt kérdés

Vettem nem rég 3 napja egy lg 34 ultra wide monitort és most 3 ik nap veszem észre a a bal alsó és a felső sarokba ilyen nagy fehér voltot fekete képernyőnél ? Az érdekelne hogy a mostani összes ilyen modern monitor ilyen sz*r vagy csak a 90% :D? Akár hol olvasom vagy pixelhibás vagy ez a blacklight bleed ez minden típusnál van vagy csak ips? Más gyártóknál is van ilyen vagy csak ált lg?

Mit csináljak ? Mi ilyenkor a teendő azt sem akarom mert olyant is olvastam hogy valaki vett egy újat, ez volt a baj visszaküldte LG-nek és az egy felújítottat küldött az meg 2 nap után pixelhibás lett, ilyenkor miért nem kapja vissza az ember a vételárat vagy egy bontatlan újat? Hogy lehet ez x ekkora összegnél egy használtat küldenek vissza? Más is tapasztalt hasonlót, vagy fixelhető eza probléma? Mert neten nem látok semmi értelmeset köszi

2017. dec. 18. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek az LCD kijelzők főbb alaphibái (+ a mozgásmegjelenítés, input lag, stb.)).

Vagy a vásárlás előtt teszteled, vagy "vakon" vásárolsz és reménykedsz...

2017. dec. 19. 17:08
 2/2 A kérdező kommentje:
hát minden monitor lcd de , igen vakon vásároltam nem sokra mész ha megnézed mivel ez a 3ik napra jött ki első kettőbe semmi nem volt olyankor meg semmit nem ér a személyes megtekintés. De akkor ennyi erővel az összes az vagy csak nagy részük? Azt sem hiszem hogy mindnek van ez a baja nem?
2017. dec. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!