PENTIUM 5-ös Van ilyen?
Na ti már nem unjátok hogy a suliba Azt kérdezik Hogy hanyas Géped van?
ÉS akkor valamelyik Bolond Beszol az enyém 5-ös Gép.
Na eleve mondtam olyan Nem Létezik de ö meg jaj hát nekem az van Ki is Irja .Na most ha nekem asus P5B alaplapom van Akkor már az is P5 .
Na meg ha Valakinek AMD-je van Akkor az is PENTIUM-4-es?
Akkor mi ez a PENTIUM Mértékváltás ?
HOgy 2Db Pentium 2=1DB PENTIUM 4 ?
Mindig Szorzod 2-vel.Ez a szabály.
Na Akkor ha CORE-2 Duod van Akkor az már Kettes GÉp?
Csak Már 2010 van és nagyon furcsa visszahallani hogy
P4-es Gép, Rertográff? Vagy mi?
Egy PAPAGÁJ Kitalálta ez a PENTIUM Mértékegységet és a SOk ember Meg igy méri .
Nekem P4-esem van. :)
Legalábbis az egyik gép ilyen. :)
és az valóban Intel Pentium 4 2,68GHz-es, amúgy meg tényleg mindenki mindenféle gépet Pentium 4ezett olyan 2003-04környékén, még az AMD-t is, pedig a Pentium 4 az nem csak az Intel védjegye, hanem még csak nem is gép, hanem egy processzor volt.
Amúgy én meg vagyok elégedve ezzel a P4essel, ezt használom főleg netre, mert arra bőven elég, előtte egy 1,6GHz-es AMD-m volt, de az baromi sz.r volt ehhez képest, pedig ezen Windows 7 Home Premium fut, igaz hogy 1GB ram van benne, de a Vista is ment rajta tökéletesen amikor még csak 768mb ram volt benne, az AMD-n még az XP is sz.rakodott 512mb rammal, szóval ez a Pentium 4 jó proci még a mai világban is!
Igen, nekem is olyan van Pentium 630 :) Youtube Full Hd videok futnak szagatás nélkül :DDD HIHI
Haveromnak Core2Duo E7200-on meg szaggat a full hd -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!