Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PENTIUM 5-ös Van ilyen?

PENTIUM 5-ös Van ilyen?

Figyelt kérdés

Na ti már nem unjátok hogy a suliba Azt kérdezik Hogy hanyas Géped van?

ÉS akkor valamelyik Bolond Beszol az enyém 5-ös Gép.

Na eleve mondtam olyan Nem Létezik de ö meg jaj hát nekem az van Ki is Irja .Na most ha nekem asus P5B alaplapom van Akkor már az is P5 .

Na meg ha Valakinek AMD-je van Akkor az is PENTIUM-4-es?

Akkor mi ez a PENTIUM Mértékváltás ?

HOgy 2Db Pentium 2=1DB PENTIUM 4 ?

Mindig Szorzod 2-vel.Ez a szabály.

Na Akkor ha CORE-2 Duod van Akkor az már Kettes GÉp?

Csak Már 2010 van és nagyon furcsa visszahallani hogy

P4-es Gép, Rertográff? Vagy mi?

Egy PAPAGÁJ Kitalálta ez a PENTIUM Mértékegységet és a SOk ember Meg igy méri .

2010. jún. 2. 20:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontozlak Le Én nem vok olyan.
2010. jún. 3. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem P4-esem van. :)

Legalábbis az egyik gép ilyen. :)

és az valóban Intel Pentium 4 2,68GHz-es, amúgy meg tényleg mindenki mindenféle gépet Pentium 4ezett olyan 2003-04környékén, még az AMD-t is, pedig a Pentium 4 az nem csak az Intel védjegye, hanem még csak nem is gép, hanem egy processzor volt.

Amúgy én meg vagyok elégedve ezzel a P4essel, ezt használom főleg netre, mert arra bőven elég, előtte egy 1,6GHz-es AMD-m volt, de az baromi sz.r volt ehhez képest, pedig ezen Windows 7 Home Premium fut, igaz hogy 1GB ram van benne, de a Vista is ment rajta tökéletesen amikor még csak 768mb ram volt benne, az AMD-n még az XP is sz.rakodott 512mb rammal, szóval ez a Pentium 4 jó proci még a mai világban is!

2011. aug. 23. 08:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is olyan van Pentium 630 :) Youtube Full Hd videok futnak szagatás nélkül :DDD HIHI

Haveromnak Core2Duo E7200-on meg szaggat a full hd -.-"

2011. aug. 24. 01:58
 14/15 Jamy01 válasza:

Na! Akkor erre varrjatok gombot! :D

[link]

Ma találtam rá egy ilyen procira.... ;)

2011. okt. 20. 20:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Valamit Félre ismer gondolom a gép, Pentium 5 nem létezik ,ha nem hisszed nézd meg Wikipédián.
2012. ápr. 15. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!