Az alaplap, vagy a processzor adta be a kulcsot?
A másik monitort másik kábellel próbáltad? Mert a kábel lenne a legvalószínűbb...
Én úgy tudom 2 évet szoktak adni garanciát...
Hát AMD-t nem is olyan nehéz kinyírni :D
http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto
Majd írj véleményt
A lap volt a hibás, már jön vissza a szervizből. Aztán majd meglátom. Én nem szoktam levenni a hűtőt. De mikor kivettem a procit teljesen érintetlen volt, még a zsír is rajta volt (mármint a kenőanyag, kenőpaszta). De régi gépemben cerka volt és egyszer takarítás után nem került vissza a ventilátor a tápra. Fél órát bírt, újraindult a gép. De elég fura hangok jöttek a gépházból. Mondom olvad a proci. És tényleg. De visszanyomtam a hűtőt és azóta is (már vagy 4 éve) vígan működik.
De én ati práti vagyok /geforce kártyákat nem szeretem/. Alapomon is ati vidvezérlő van, szóval azt támogatja. kártyám egy HD-2600XT (veri volt laktársam HD-2900PRO as kártyáját). Én nem vagyok nagy kocka, de évente egyszer elkap engem is a játszhatnék. Aránylag nagyon olcsó a gépem, de 100% meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!