Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplap, vagy a processzor...

Az alaplap, vagy a processzor adta be a kulcsot?

Figyelt kérdés
Elindítom a gépet, de a monitor nem kap jelet( standby üzemmódban marad) próbáltam más monitorral, kivettem a videókártyát (van integrált is), tápot is cseréltem, a ramokkal is játszottam. Már le van húzva róla minden, de így sem ad jelet a monitornak (stnadby mintha be sem kapcsoltam volna a gépet). A BIOSnak be kéne jönnie legalább. Mi lehet a baj? Kizárásos alapon vagy alaplap vagy proci. De melyik a kettő közül?
2010. jún. 2. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez szerintem alaplap hiba lessz.
2010. jún. 2. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
A procira gyanakodj utolsóként! azok mennek tönkre a legritkábban..
2010. jún. 2. 20:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Mostmár csak az a kérdés, hogy lehet-e a lapot javíttatni (nem hiszem hogy garanciás már öregebb 1 évnél)vagy újat kell venni. Gigabite lap.
2010. jún. 2. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:

A másik monitort másik kábellel próbáltad? Mert a kábel lenne a legvalószínűbb...

Én úgy tudom 2 évet szoktak adni garanciát...

2010. jún. 2. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Az lap lesz, procit nehéz megölni:D. Nekem Giga lapra 2 év volt de lehet h három:) Keresd elő a papírját hátha.
2010. jún. 3. 00:30
 6/8 lambo96 ***** válasza:

Hát AMD-t nem is olyan nehéz kinyírni :D

http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto

Majd írj véleményt

2010. jún. 8. 08:54
 7/8 lambo96 ***** válasza:
Amikor kivetted a videókártyát a tápegységet lekapcsoltad hátul?Mert egyszer amikor kivettem a videókártyát nem kapcsoltam le aztán amikor bekapcsoltam folyamatosan zúgott a ventillátor nem lassult le.Ha úgy vetted ki próbáld meg úgy hogy lekapcsolod kiveszed visszarakod.Sok szerencsét előző voltam.
2010. jún. 10. 13:34
 8/8 A kérdező kommentje:

A lap volt a hibás, már jön vissza a szervizből. Aztán majd meglátom. Én nem szoktam levenni a hűtőt. De mikor kivettem a procit teljesen érintetlen volt, még a zsír is rajta volt (mármint a kenőanyag, kenőpaszta). De régi gépemben cerka volt és egyszer takarítás után nem került vissza a ventilátor a tápra. Fél órát bírt, újraindult a gép. De elég fura hangok jöttek a gépházból. Mondom olvad a proci. És tényleg. De visszanyomtam a hűtőt és azóta is (már vagy 4 éve) vígan működik.

De én ati práti vagyok /geforce kártyákat nem szeretem/. Alapomon is ati vidvezérlő van, szóval azt támogatja. kártyám egy HD-2600XT (veri volt laktársam HD-2900PRO as kártyáját). Én nem vagyok nagy kocka, de évente egyszer elkap engem is a játszhatnék. Aránylag nagyon olcsó a gépem, de 100% meg vagyok vele elégedve.

2010. júl. 12. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!