Magyar kiosztású ledes billentyűzet?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani max 10 ezer forintért VALÓÓÓBAN magyar kiosztású ledes billenytűzetet? Sajnos szinte minden billentyűzet amire az van írva hogy magyar kiosztású, valójában nem az, x-y fel van cserélve, í és ű nincs rajta... szóval nekem valóban magyar kellene ami világít is. max 10k.2017. dec. 16. 13:30
2/6 A kérdező kommentje:
igen, de a tesoro 20 ezernél kezdődik. valami más 10K-ig??
2017. dec. 16. 14:01
3/6 anonim válasza:
Nincs :( Én is ebben a helyzetben vagyok, egyszerűen nem akarok kiadni túl sokat, de úgy látszik még is ki kell.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
miért fizetnél ki 2000ft nál többet membrános billentyűzetért?
6/6 A kérdező kommentje:
Urage illuminated-et választottam.:) köszönöm a segitséget mindenkinek,de főleg a 3. válaszolónak :)
2017. dec. 17. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!