Egy i5 7600K mennyit dobna a konfiguráción?
1.) Fölösleges a 7600k ha nincs Z-s alaplapod csak pénzkidobás mert nem tudod tuningolni, egy b250esbe elég egy sima 7600
2.) ha játszani szeretnél főként inkább vga-ra kéne gyúrni a játekok többsége inkább vga > cpu, szerintem egy i3 6100+ Gtx1060 kártya több fps-t hozna mint egy i5 7600+gtx1050ti.
De ha mindenképp akarsz i5-öt vehetsz nyugodtan nem rossz választás csak szerintem mellé mindenképpen egy 1060as vagy erősebb kártya ajánlott. De ezzel a kettő módosítással (i5+új vga) FHD 1080p bármelyik mai játék.
"chieftec smart egy időzített bomba" azért ez igen nagy túlzás. Oké, hogy nem egy csúcsminőség, de a kérdező konfigjához bőven elég.
Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem fölösleges váltanod, főleg K-s processzorra, mivel úgysem tudnád változtatni az órajelét. A mostani géped teljesen korrekt, egy középkategóriás gép, ami még egy ideig megfelelő lesz. Ha majd cserélni akarsz valamit, akkor az mindenképp a videokártya legyen. A CPU még a legújabb játékoknak is elég lesz (feltéve, hogy nem olyan CPU igényes játékokkal játszol, mint mondjuk a GTA V). Az I3 6100 mellé egy GTX 1060 szintű kártyát még simán rakhatsz. Összehasonlításképpen, a Pentium G4560 kicsivel gyengébb mint a te i3-asod és simán jó volt egy RX 570 mellé, ami nagyjából egy GTX 1060 szint (a 3gb-os verzióhoz mérve).
talán egy GTX 1060-al jobban jársz, de ha használod nem-játékra is a gépet, akkor megéri egy jó CPU (Word, szörfözés, youtube és a többi)
De csak ha játékot nézünk, akkor egy jobb GPU többet dob mint egy CPU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!