Melyik laptop mellett döntsek?
Egy új laptopot szeretnék venni. De amit nem tudok egyáltalán eldönteni és a segítségeteket kérem az a képernyő méret :(
50-60k ig megyek el, használt laptopok közt. Amire legtöbbet szeretném használni:
-Fl Studio és hasonszőrű programok
-Dj programok (Leginkább Traktor)
- Nem ártana néhány játék sem
Mégegyszer írom, leginkább a méretben kérnék tőletek segítséget/véleményt a két alapméret közzül a nagyobbat(méretet) vagy a kissebbet(teljesítményt) válasszam? Ha nagyobbat veszek értelemszerűen gyengébb lesz. A kissebbet meg nem tudom meg merjem e venni vagy használhatatlan lesz pl egy fl studionál?
Köszi a segítséget
Ha nem fontos a mobilitas, akkor mindenkepp 17". A teljesitmenyben nem lesz nagy kulonbseg azonos (hasznalt) arkategoriaban. Erdemes es fontos a dedikalt vga-t figyelembe venni. RAM es SSD kesobb is bovitheto. Proci intel i(5) sorozat, akar 1-2. gen.
En par honapja vettem Latitude e6410-et 50ert, igaz, 15,6", de meg neked is tokeletes volna - szerintem.
És sajnos teljesítményben elég nagy a különbség amit én találtam :(
De ez inkább a játék kategóriát érintheti. kb 10 éves laptopom van ezért nem akarok már még egyszer olyat venni amivel játék terén ugyanott lennék
Igen kellemetlen lenne, egy asztali gépet vinnem, amikor haverok elhívnak egy házibuliba :D
De egyébként azért nem túl gyakori eset, ezért nem vennék kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!