Ezen a gépen elindulnának ezek a játékok?
Soma,Project Cars,Evil Within,gta 5,Dirt 4 illetve Dirt Rally ,de most jelenleg a Somát akarom letőlteni az a legfőbb játék ,csak azért gondoltam a többit is megkérdezem ,mondjuk a gta 5 szinte ígyis úgyis felejtős ,mivel ocean of games-ről tőltöm a játékokat ,és a gta 5-öt letőltöttem a múltkor de stream error lett a vége,de ezt a kérdést azért teszem fel mert találkoztam már neglepetésekkel ,mert ,hogy az Ori and the blind forest-et nem indította el a gépem a Kholatot viszont el indította ,bár 5-15 fps-kel :D,ja és nekem az is elég ha legalacsonyabb grafikán 20 körüli fps-el futni fognak ,a gépem!
Celeron N2920
GeForce GT 330M
3,350 GB Ram
A kártyámon eleve igaz nem kéne lennie DX 11 támogatásnak ,de van úgy mint a geForce 9000-es 8000 és 200-as szériáin is van már ezen is ,mert ,hogy ezzel a kártyával egy olyan kárékot indítottam amihez biztos ,hogy kel DX 11,na jó de nem is ez lényeg ez egy laptom akartam mondani ,de gondolom az "M" mindenki rájött ,arra aki valamenyire is konyít hozzá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!