Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a gépen elindulnának...

Ezen a gépen elindulnának ezek a játékok?

Figyelt kérdés

Soma,Project Cars,Evil Within,gta 5,Dirt 4 illetve Dirt Rally ,de most jelenleg a Somát akarom letőlteni az a legfőbb játék ,csak azért gondoltam a többit is megkérdezem ,mondjuk a gta 5 szinte ígyis úgyis felejtős ,mivel ocean of games-ről tőltöm a játékokat ,és a gta 5-öt letőltöttem a múltkor de stream error lett a vége,de ezt a kérdést azért teszem fel mert találkoztam már neglepetésekkel ,mert ,hogy az Ori and the blind forest-et nem indította el a gépem a Kholatot viszont el indította ,bár 5-15 fps-kel :D,ja és nekem az is elég ha legalacsonyabb grafikán 20 körüli fps-el futni fognak ,a gépem!

Celeron N2920

GeForce GT 330M

3,350 GB Ram

A kártyámon eleve igaz nem kéne lennie DX 11 támogatásnak ,de van úgy mint a geForce 9000-es 8000 és 200-as szériáin is van már ezen is ,mert ,hogy ezzel a kártyával egy olyan kárékot indítottam amihez biztos ,hogy kel DX 11,na jó de nem is ez lényeg ez egy laptom akartam mondani ,de gondolom az "M" mindenki rájött ,arra aki valamenyire is konyít hozzá?!

2017. dec. 14. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

min egy ilyen PC

MSI,Gigabyte H110 vagy z170 alaplap

intel i3 6100-i7 6700 ig bővíteni

8GB ddr4 2400 ram

GTX 1050ti 4GB- GTX 1080 ig lehet bővíteni

500w táp

SSD, HDD

ilyen laptopon fog menni

ASUS ROG GL553

[link]

Lenovo Legion Y520

[link]

2017. dec. 14. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Már bocsánat ,de erre a válaszra képtelen voltam pirosat nyomni ,mert ,hogy nem az volt a kérdés ,hogy milyen gépet vegyek hanem az ,hogy el indítaná e ,és akinek pl van 30-50k-ja gépre az ,nem fog 150k-ért gépet venni ,de akinek viszont egy vasa sincs gépre ,az nem fog 10k-ért sem gépet venni meg 5-ért sem,és én is tudom ,hogy új gép kéne már,de viszont nincs rá egy vasam se!
2017. dec. 14. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
a szöveg felét se értem de nem, nem fognak rajta futni.
2017. dec. 14. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Olyan kommentet írjon valaki aki le is írja ,hogy egyátalán elindul e és ha elis indul ,hogy fog futni ,hány fps-el ,ne csak annyit írjatok ,hogy nem fog futni!
2017. dec. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!