Egy LX3600D/22 házimozi rendszer DVD lejátszóját ki lehet valamivel váltani?
Figyelt kérdés
[link] ezt a DVD lejátszót szeretném leváltani valamire mert már nagyon melegszik és szerintem lassan tönkremegy ezért szeretném lecserélni!. Tudtok valamit ajánlani?2017. dec. 14. 14:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezen a gépen, csak egyetlen SCart csatlakozó van ami videoátvitelre képes, akkor pedig egy külső DVD lejátszót nem tudsz ezen a házimozi rendszeren keresztül csatlakoztatni.
Viszont direktben bekötheted a TV-re és az Audio bemenetre esetleg rá tudod adni csak a hangot.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam hogy azért is akarom lecserélni mert bár most a gép van rákötve egy RCA to jack kábellel és most vettem egy TV-t amit szintén rá szeretnék kötni hogy ne a TV hangszórója szoljon ( A DVD lejátszót videónézesre nem használom úgy hogy csak a hangot kellene megoldani valahogy hogy ne kelljen a gépből kihuzigatni a Jack végét és átdugni a TV-be hanem egyszerre mind a kettő rá legyen csatlakoztatva. Ezért gondoltam hogy valakinek van-e valami tipje, vagy tud valami eszközt ajánlani ami leváltaná a házimozi DVD lejátszóját. Én valahogy arra gondoltam hogy a hangszórókat valami erősítőre rákötöm de nem találok ehhez a hangszórókkal kompatibilis erősítőt. Valaki esetleg aki ért hozzá az tudna ajánlani?
2017. dec. 17. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!