Miért akadnak a játékok és a nagyobb felbontású videók a gépen?
Egyik napról a másikra 3-4 fps re lassult be minden játék a gépemen olyanok is amik korábban simán elmentek 60 fps-el is. Egyedül a Cuphead nem lassult be (gondolom mert nem 3d-s) bár néha az is pár másodpercre. Videóknál kicsit másabb a helyzet 720p ig semmi gond de 1080 nál és 4k nál már hajlamos szaggatni bár nem annyira durván mint játékoknál. Viszont az az érdekes, hogy néha 4K 60 fps youtube videókat is visz szaggatás nélkül.
Leellenőriztem se a proci se a videókártya nem melegszik túl egyáltalán fent van a legfrissebb driver is. Vírus sincs a gépen ha minden igaz.
CPU: Intel core i7 3770k
GPU: Geforce gtx 660
16 gb ram
Néztem, de nincs semmi a háttérben sem ami zabálná, ja és nem tudom, érdemes-e megjegyezni, de a hang nem szaggat ilyenkor csak a kép
ha a hang nem akadozik, csak a kép, az többnyire videokártya hiba.
Lehet kezdni megadni magát a régi kártya.
Hőfokokat néztél? Lehet teljesen kiszáradt a proci vagy videokártya pasztája és nem megy át a hő, attól meg belassul, csak ne süljön meg szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!