Nem akar betölteni a Windows csak forog a folyamatjelző és nem megy tovább. Mi lehet a gond vele?
Figyelt kérdés
AOMEI Partition Assistant-al új partíciót hoztam létre. Újraindult és azóta nem tölt be csak forog a folyamatjelző kör de nem megy tovább. Win.8.1 van rajta. Win.7-nél már többször hoztam így létre partíciót de ott sose volt problémám. Csökkentett módba sem sikerül elindítani a laptopot. Nem lehet úgy mint az asztalinál (vagy csak béna vagyok hozzá).
Előre is köszönöm ha tudna valaki segíteni.
2017. dec. 13. 18:00
1/4 anonim válasza:
Hibaüzenet nélkül marad a spártai módszer: telepítsd újra az op rendszert.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak az baj, hogy a szomszédasszonyom laptopja. Ha az enyém lenne már újratelepítettem volna.
2017. dec. 13. 18:14
3/4 A kérdező kommentje:
Kigondoltam, hogy mit próbálok meg. Be boot-olok az Aomei Part.Assist.-el és összevonom a partíciókat ahogy előtte voltak.
2017. dec. 13. 22:21
4/4 anonim válasza:
Esetleg bootolj be egy Linuxot egy Live CD-ről, mentsd le az adatokat valamire, és tedd újra a Windows-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!