Tudnátok nekem segíteni gépfejlesztés kapcsán (videókártya, alaplap)?
Sziasztok!
Van egy durván 2-2,5 éves gépem az alábbi configgal:
Mivel még sosem volt tunningolva, ezért arra gondoltam meglepem magam a karácsony közeledtével egy kis gép felújítással :) Az eredeti elképzelésem az volt, hogy egy SSD-re és egy új videókártyára fogok beruházni. Az alábbiakat néztem ki:
Mikor kikértem egy számítástechnikában nálam sokkal jártasabb ismerősöm véleményét ő azt mondta, hogy a jelenlegi alaplapom és a kinézett videókártya kapcsán lennének problémák. Ugyanis az alaplapom PCI-E 2.0-ás, míg a kártya már 3.0-ás, ezért nem tudnám teljesen kihasználni a videókártyát. Van értelme ennek ellenére összeraknom a kettőt, vagy inkább megérné beszereznem egy új alaplapot? Utóbbi esetben milyet ajánlanátok a jelenlegi configomhoz? Eddig én ezt néztem ki magamnak, de laikusként nem igazán tudom mennyire érné meg:
Bocsi a sok kérdésért, és előre is köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!