Ezt ti elhiszitek? És mit gondoltok róla?
Volt egy szerver, aminek állandóan baja volt. állandó kék halál, ez nem megy az nem megy, stb... jöttek is a szakemberek heted-hét országból, nézték, vizslatták a gépet, de nem jutottak semmire. kicserélték hát alkatrészről alkatrészre az egészet, de az az istenverte gép csak produkálta a hibát. már már mágiára, átokra kezdtek gyanakodni, amikor valaki jött valami műszerrel, és bemérte, itt beza egy vízér felett van a gép.
Odébtették két méterrel, és láss csodát, a gép úgy muzsikált, akár egy prímás.
Egy számítógép háza tudod hogy miért van fémből, és nem pedig műanyagból? Vagy tudod, hogy miért van a laptopok tokjában a fémrács? Azért, mert árnyékolja a külső elekrtomos zajoktól. Ha nem lenne árnyékolva, kevésbé megbízhatóan működne.
Én nem hiszek az ilyenekben. Használtam már a gépemet vonaton, buszon, jónéhány plázában, koliban, szállóban, otthon pár helyen, stb. Soha semmilyen üzemzavar nem volt, kivéve egy-két driverleállást, azt is otthon produkálta. Amúgy meg egy háromhónapos laptopról van szó.
Szerintem az ilyen hibák nagy részét érintkezési gondok, esetleg árnyékolás hiánya, inkompatibilitás, fesz.ingadozás, stb. okozzák, de semmiképpen sem vízerek.
Ilyenre csak a bennük hívő emeberek érzékenyek azért, mert az agy érzékenyebb mint egy mai számítógép.
Elhiszem bizony , 2 gépem b...ódott tönkre a vízvezeték miatt,nem tudtam mi lehet vele...3.-at megszerelték elraktam a vízér mellől és semmi baja nem volt.Az a configom:
1GB ram
Athlon 64 3000+
6600Gt
semmi baja nem volt azután...Csak attól sajnos meg kellett válnom,és most egy jobb szerkentyűm van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!