Erről a gépről mit gondoltok?
FHD Gaming/videó vágás (hobbi youtubeozás)
CPU: i7-6700(60k)/i5-4690k (60k)
alaplap: Asrock B250 Pro4 (23k) - új
Memória: DDR4 2x4gb 2133 mhz (20K) - használt
videókártya: 980ti (100k) - használt
tápegység: 20-30k minőségi táp - új
gépház: deepcool tesseract SW 10k
~230-240k
Mindegyik alkatrész garis.
Merevlemez, ssd, dvd író van az előző gépből.
Az alaplapban nem vagyok teljesen biztos. Olyan alap nem tuningolható alaplapra gondolok ahol a feszültséget betudom állítani. Jelenleg egy z170-es van de úgy érzem nem használom ki. Se nem húzom a memóriát, se a procit... Viszont a feszültség beállításra nem sajnálnám az időt.
h erted h gyengenek erzed?
sporolos de mit is sporoltam ki?:)
Ha úgyse akarsz tuningolni akkor felesleges pénzkidobás a k-s proci. A 4690-hez meg amúgy sem jó ez az alaplap, más a foglalat. De ha van egy z170 alaplap, akkor minek újat venni, lehet hogy nem használod ki de annak sincs éetelme hogy lecseréld drága pénzért. Én meghagynám ezt a lapot a 6700k-val hogy ha később kevés lesz akkor ott legyen a lehetőség a tuningra.
Táp jó lenne tudni pontosan milyen, sok tré tápra írják hogy minőségi.
Teljesen jó.
i7 6700-al vedd tápnak meg pl.: evga supernova g3, be quiet pure vagy straight power.
Az sima 6700-nál tuning nélkül is "jóval" erősebb a 6700k, plusz tartósabb anyagból van.
A downgraden
- 3000mhz corsair 2x8gb ddr4-et sima 2133mhz 2x8gb dd4re cserélem
- tuning lapot alapra
- k-s jelű procit simára
mert a többlet pénzt beletudnám forgatni (a jelenlegi monitorom eladásából) egy g-synces monitorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!