Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dedikált laptop mennyivel...

Katoonene kérdése:

Dedikált laptop mennyivel merül gyorsabban?

Figyelt kérdés

Hali, régi laptopomon elmúlás jelei látszódnak. Egy egyszerű gép, i3 4000m, intel hd4600. 130-150 körül szánnék egy új gépre, dedikált kártyával (pl. geforce 920m).

Ha esténként időm engedi, szoktam fél-háromnegyed órát játszani akkummulátorról, ennyi idő után ugye lemerül a gép, de nekem elég is ennyi.

Ugye a régi géppel elég egyszerű grafikával tudom játszani, reményeim szerint Geforccal szebb lenne (persze nem 4k), viszont félek hogy 20 perc alatt kinyúvadna.

A game-debate szerint ezek a max gpu fogyasztások:

Intel hd4600m 47 Watt max

Geforce 520 mobile 25 Watt max

Intel hd 520 15 Watt.

Az Intel 520 alig kétharmadát fogyasztja a dedikáltnak, viszont nekem leesett az állam, hogy a régi gépem videókártyája 47 Wattos fogyasztás mellett régi akksival (4 év) kibír 30-40 percet.

A kérdés adott, köszi ha van véleményetek.

2017. dec. 10. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:

ha nincs szükség rá akkor az integráltat fogja használni. az hogy mennyit bír az aksitól függ.

Viszont kérdés hogy mit akarsz játszani mert elég gyenge kártya ez.

2017. dec. 10. 23:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Oh a jateknev lemaradt☺

Wot 1024x768 low-mediumon

Dungeon Keeper Dune 2000 Hoi2 Commandos 2 kb ilyen szint.

Ezeket a mostani gep is birja.

Van egy Lenovo i7 y50-70 game gep is kicsut mas szintu jatekokkal,de azt csak akkor veszem elo ha nem hetkoznap van es van idom 2-4 orat jatszani.

Mielott felmerulne a kerdes,minek meg egy laptop ha van mar gamer:

nalunk a torrent miatt kb allandoan megy a gep,inkabb egy olcsobb porgesse magat allandoan

A game gep rohadt hangos pl gta 5nel vagy battlefield 1nel,viszont ha hetkoznap jatszok akkor mikozben a parom tvzik en ott kockulok mellette,nem akarnek mas szobaba menni mert en jatszok. Bocsi a helyesirasert telefonon irrtam

2017. dec. 11. 05:23
 3/3 anonim ***** válasza:

A fentebb leírt adatok a MAX fogyasztások, egyáltalán nem biztos, hogy meg is eszi.

Szerintem ott már az akku halódik, azt kéne cserélni

(a laptopom procijának TDP-je 35W [csak a proci!]. mégis elketyeg a 65Wh-s akkuval majd 5 órát filmnézésileg.)

2017. dec. 11. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!