Miért pattog, recseg a számítógépemen Windows 10x64 1709 alatt a hang?
Figyelt kérdés
Alaplapom Gigabyte G31M-ES2L, ami tudom nem mai darab, de az az érdekes az 1607- es boulding számú 10- ig nem volt semmi baj a hanggal. Amint települt az 1703- as boulding számú akkor jelentkezett először ez a pattogó, recsegő hang mindenféle hang ill. videofájl lejátszásánál. Ekkor még találtam az alaplapomhoz megfelelő drivert, de mióta frissült a Windows 10 1709-re azóta már szét google- tam a fejem, de nem találok olyat. amivel ne recsegne. Próbáltam már Windows 8 kompatibilis módban is telepíteni azt a drivert amivel jó lett a 1703-as és azokat is amiket én találtam, de az 1709-hez az istenért nem találok olyat ami jó lenne (nem pattogna, recsegne a hang). Kérlek segítsetek! Az alaplapom hangkártyája Realtek HD audio.2017. dec. 10. 17:14
1/1 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva! :) Valahogy a Windows 10 1709 lejeb vette a CPU sebességét a BIOS-ban,ami csak most tűnt fel. Most, hogy újra visszatettem eredeti alap órajelre a CPU-t kristálytiszta lett a hang. Hogy mi lehet az összefüggés a proci sebessége és a hangkártya közt ezt nem tudom. Valaki el tudná magyarázni? A Windows tud ilyet csinálni csak úgy magától, mert én a BIOS-ba mostanában be sem léptem.
2017. dec. 10. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!