Ezt a számítógépet mivel lehetne bővíteni?
Figyelt kérdés
Van egy 5-6 éves gépem, és a mai játékokat már viszi. Mit bírok belevenni, illetve kicserélni?
Nem értek ahhoz, hogy mi mivel kompatibilis, ezért kérek itt segítséget.
Alaplap: GA-A55M-DS2
Processzor: AMD Athlon(tm) II X4 631 Quad-Core 2.60 GHz
RAM: 4gb
Videókártya: AMD Radeon HD 6570
Kell még valami információ?
2017. dec. 10. 16:58
11/13 MGéza válasza:
32bites Windowsra vonatkozik a 4Gb, a lap mag 64Gb-t is támogat. Írd fel a termékkulcsodat és szerezz egy 64 bites telepítőt. Aki összerakta neked, az meg jó nagy szakértő.
12/13 A kérdező kommentje:
Amikor ez a valaki nekem összerakta, akkor 32 bites volt rajta. Akkor már értem, hogy miért csak ennyit rakott bele.
Mostanra már 64 bitest használok.
Ha veszek bele még néhány RAMot, az mennyit fog segíteni a teljesítményen?
2017. dec. 10. 20:52
13/13 MGéza válasza:
Nem kell, de szerintem inkább vga-t vegyél. Mivel nem tudom milyen tápegységed van, így marad a GT 1030-nál. Ha a mostani vga-t eladod akkor a maradékból futja még 4Gb ramra, ha egy modul van a gépedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!