Mi a baj a billentyű kombinációval?
Nem fut véletlenül Remote Desktop Connection nálad? (mstsc) Nálam az hülyíti meg néha. Bezárom és utána megjavul.
De lehet "csak" valamelyik alkalmazás kisajátította magának mint hotkeyt... bár ekkor sztem észrevennéd hogy mit csinál.
Nvidia vga esetén frissítésekkor bekapcsol a shadowplay..
megoldás: geforce experience -> fogaskerék ikon -> in-game overlay -nél settings -> és ahol toggle microphone van ctrl+alt+m -en azt tedd át másra, vagy nyomj neki backspace -t amivel nullázod a beállítását.
"ezt angol billentyű kombinációval csináltam"
Milyen angolon? USA? UK? Esetleg valami más? Én anno sokszor benéztem ezt egy-egy újratelepítés alkalmával nem ugyanazt az angol kiosztást választottam ki és így természetesen a kiosztás is megváltozott.
#3:
A billentyű kombináció magyar kiosztásnál az amit írt, az nem működik neki. A zárójeles rész nagyon nagyon figyelmen kívül hagyandó, csak az olvasó összezavarásához van ott kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!