Single DVI-D össze lehet dugni Dual DVI-D vel?
Figyelt kérdés
Videókártyámon Dual dvi-d van én meg sigle dvi-d rendeltem és csak utólag vettem észre. Rendelhetek másikat? xd2017. dec. 9. 12:59
1/4 P.O.C. válasza:
Nyilván elállhatsz a vásárlástól. Sőt, ha utánvéttel veszed, akkor egyszerűen nem veszed át a futártól.
Kérdés, hogy biztosan kell-e neked Dual Link -es kábel. Ha nem halad meg a monitorod egy bizonyos felbontást és frissítési frekvenciát (1920x1200 @ 60 Hz), akkor fölösleges.
2/4 A kérdező kommentje:
Átveszem mindenképp, mert nem szeretnék anyagi kárt okozni. Meg nem nagy tétel igazából. Igen értem én a felbontást,720p ben lenne használva. Akkor ha jól értelmezem minden gond nélkül összedughatom őket,igaz?
Ment a zöld pacsi! :)
2017. dec. 9. 13:16
3/4 P.O.C. válasza:
720p az nem tétel neki, ha csak nem löveted 200 Hz -el. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Szuper vagy!200hz-n azért nem :D :D Köszi a gyors válaszokat! Ment a zöld! :)
2017. dec. 9. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!