Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek milyen hűtőre...

Szerintetek milyen hűtőre érdemes váltani?

Figyelt kérdés
Sziasztok, i5 7500 típusú procim van, gyári hűtővel, illetve még a házban van két másik hűtő. A processzor komolyabb terhelés közben (GTA V) felmegy 60-65 fokra is, ez nem biztos, hogy olyan sok, de én teljesítménycsökkenést érzek ilyenkor. Milyen hűtőt tudnátok ajánlani rá, ami viszonylag nagyobb előrelépés lenne és nem 30 ezer?
2017. dec. 9. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:

be quiet! Pure Rock

Cooler Master Hyper TX3i

Deepcool GAMMAXX 400

ARCTIC Freezer i32

Alpenföhn Matterhorn Pure

stb...

2017. dec. 9. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek közül melyik ajánlanád leginkább? Szerinted kb mekkora javulást hozna a gyárihoz képest? Milyen RPM-ben, decibelben és CFM-ben érdemes gondolkodni?
2017. dec. 9. 17:42
 3/5 MGéza ***** válasza:
RMP nem számít, lapát mérete, hűtőtest mérete, hőcsövek száma annál inkább. Ezek közül én személy szerint az Alpenföhnt ajánlanám, de akár a legkisebb darab a Cooler Master is elegendő, jelentős javulást hozna.
2017. dec. 12. 15:16
 4/5 MGéza ***** válasza:
*RPM, tehát venti fordulatszám számít a legkevésbé, azt akarom mondani, csak rosszul írtam. Kisebb lapát kisebb légtömeget képes megmozgatni, egyszerű felületszámítással erre könnyen rá lehet jönni.
2017. dec. 12. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a Pure Rock lesz a választás, köszönöm. Pacsi ment.
2017. dec. 12. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!