Szerintetek milyen hűtőre érdemes váltani?
Figyelt kérdés
Sziasztok, i5 7500 típusú procim van, gyári hűtővel, illetve még a házban van két másik hűtő. A processzor komolyabb terhelés közben (GTA V) felmegy 60-65 fokra is, ez nem biztos, hogy olyan sok, de én teljesítménycsökkenést érzek ilyenkor. Milyen hűtőt tudnátok ajánlani rá, ami viszonylag nagyobb előrelépés lenne és nem 30 ezer?2017. dec. 9. 12:52
1/5 anonim válasza:
be quiet! Pure Rock
Cooler Master Hyper TX3i
Deepcool GAMMAXX 400
ARCTIC Freezer i32
Alpenföhn Matterhorn Pure
stb...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek közül melyik ajánlanád leginkább? Szerinted kb mekkora javulást hozna a gyárihoz képest? Milyen RPM-ben, decibelben és CFM-ben érdemes gondolkodni?
2017. dec. 9. 17:42
3/5 MGéza válasza:
RMP nem számít, lapát mérete, hűtőtest mérete, hőcsövek száma annál inkább. Ezek közül én személy szerint az Alpenföhnt ajánlanám, de akár a legkisebb darab a Cooler Master is elegendő, jelentős javulást hozna.
4/5 MGéza válasza:
*RPM, tehát venti fordulatszám számít a legkevésbé, azt akarom mondani, csak rosszul írtam. Kisebb lapát kisebb légtömeget képes megmozgatni, egyszerű felületszámítással erre könnyen rá lehet jönni.
5/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a Pure Rock lesz a választás, köszönöm. Pacsi ment.
2017. dec. 12. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!