Erősebb processzort vagy erősebb videókártyát? Bővebben lent
Lenne egy règebbi gèpem, amin 1-2 játèk nèha belaggol erősen vagy látványos a pixel/FPS drop. A videókártya nem a legdurvább szintű (GT 630 4gb DDR3 128bit) viszont a processzorom meg egy Core 2 Duo E7600 (3M cache, 3.06GHz) elsősorban gondoltam egy erősebb processzort vennèk (Core 2 Quad Q9400 6M cache, 2.66GHz).
Nyilván nem egy PUBG vagy hasonlóra használnám, csak hogy az amúgy is futó játèkok jobban menjenek kevesebb Laggal. (A gèpben 8GB DDR3 RAM van.)
Trollok, köszi NE.
Igazából videokártya volna jó, ha a tápegységed megfelelő, mivel azt át tudod vinni a következő gépbe is, a processzort nem.
Nem írtad, hogy milyen játékokkal játszol, sok játéknak kell a 4 mag, ebben az esetben hiába vennél új kártyát
"Vagy lehet erdemesebb lenne vennem egy jobb alaplapos felkonfigot jobb procival es a memoria+VGA menne at az uj lapba, mig nem tudom upgrade-elni a gepet?"
Igen, szerintem ez volna a jó döntés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!